Söndag


Det är kallt ute och solen är påväg ned.

Söndag

Det är söndag och det är frost och kallt ute. I Bullaren är det 1,5 decimeter snö har jag fått hära, Oscar jag hoppas inte du skojade. Jag kommer snart till dig, för vi ska leka i snön. Bygga hopp, åka pulka och känna på smaken av snön. Jag älskar när snön smälter i munnen. <3

I Torsdags var jag chaufför för dom gamla vanliga, det var roligt =). Min efterlängtade Emma var med mig, tack för en mysig kväll. Allt kändes som det gjorde förr. Jag nästan somnade i ditt knä, du kallades skithora och ditt leende mötte mitt. Du är underbar <3. På Fredagen blev det fest i Uddevalla med Johanna, Jennifer och Linnea. Det skulle kommit fler, men det är inte lätt när det är svårt. På GG var det rock 'n roll och movesen gjorde sig bra på dansgolvet. På natten sov det ett gäng folk i lägenheten och allting förändrades. PANG!

Lördag, tillbringades i Uddevalla med Jennifer fram till 16:06 då kom tåget och vi åkte hem. Vi fick skrapa hela bilens alla rutor, jag hatar det. Ska köpa mig en bil som det finns en ta bort frosten knapp på som man kan trycka in. När jag kom hem somnade jag i soffan och sov till 23.00. Sen ringde min snutt och vi pratade pratade och pratade.  Gadd var också på andra sidan luren, han är skön han. Sedan vid 00 tiden ringde en väldigt full Totte, förlåt jag kunde inte ställa upp den här gången.

Söndag är dagen som är idag, det finns inget att säga ännu. Men jag sov till 13.00 och jag hatar att jag har blivit en sovis. Upp och hoppa era slashasar fienden står och skrattar tio meter frammåt, MARS MARS!

Årets slut har börjat närma sig, festen är löst, skorna är utvalda men klänningen... vart fan är den?
Jag har inte köpt skorna, men jag vet vilka det är jag ska ha. Och jag ska ha dom right?

Mitt 2008, kort och gott.
Januari: Tillbringade några dagar i Hemsedal med massa goa folk och när vi kom hem till Sverige igen så lekte livet som aldrig förr.
Februari: Hittade tillbaka till känslan, hjärtat gick i tusen bitar.
Mars:
Fick min livskamrat, <3 och jag blev 18 år JIPPI. En mega fest i Hamburgsund fick det bli, det spårade ur.
April: Umgicks mycket i yngre kretsar, Martin tack för stunden du gav mig.
Maj: Våren började komma och det sprudlade energi och fikasuget fanns med mig hela tiden. Margretegärdes parken var platsen där jag spenderade många timmar.
Juni: Fick lägenhet i Uddevalla igen. Körkortet blev mitt och en resa till utlandet blev av.
Juli: Inkomst, utgifter- kort och gott!
Augusti: Flyttade in till Uddevalla, lägenheten var min på riktigt och grannarna hatade mig redan på den tiden. 2 veckor efter inflyttning.
September: Party, Kärlek och Vänner. - Många finnosar blev 18.
Oktober: Började umgås med Jennifer igen, du var så saknad i mitt hjärta <3.
November: Fick en sambo, hon blev inte länge kvar.
December: Konflikt, förvirrad, sårad men jävligt festsugen mest hela tiden. NYÅR!

Tack för ett händelserikt år, tack till er som står ut med mig. - Ni är underbara



Jag har ett nyårslöfte, nej jag har 3 stycken.
1. Jag ska ta vara på alla mina kära.
2. Jag ska använda mitt gymkort minst 2 ggr i veckan.
3. Jag ska inte säga förlåt, för sånt jag inte gjort.
 

Torsdag, dagen efter julafton

Det är frost ute men solen tittar fram. Den letar sig fram mellan granarnas gröna toppar. Berget får den att se sådär vilande ut, den försvinner snart bort. Bort i horisonten. Det är den 25 December 2008 och julstämningen är här. En dag försent. Bättre sent än aldrig.

Jag hade en jätte trevlig julafton, den firades hemma hos Farmor på Röd. Vi drack öl, vin, rom och cola samt fanta. Allting blandades och huvudverken kom smygande fram på småtimmarna. Vid 00 kom Christer och hämtade mig, då körde han mig hem till Olle där det var folk och drack. Klockan gick och ögonen vägrade att bli trötta. Jag är fortfarande jätte speedad, jag önska det fanns något piller som inte var skadligt. Som gjorde mig glad och trött.
Nu är klapparna öppnade, rimmen lästa och granen står stadigt kvar men utan dens vänner, klapparna. Nu vill jag inte ha kvar tomtarna längre, dom ska bort. Det är långt kvar tills dom ska få krypa ner i lådan, men vem säger att man inte kan få bestämma själv när dom ska ner i lådan igen?

Det är juldagen idag och jag känner mig tjock som en julegris. Magen är uppsväld och dubbelhakan smyger sig fram. Det är sant, jag lovar. En spegel ljuger aldrig. Eller?
Raggsockarna är på, mysbyxorna och myströjan likaså. Jag trivs.

Jag installerade en gammal klassiker på min dator förut, THE SIMS 2! Fan jag älskar det spelet. Jag älskar min mamma som hittade det igen.

Det är dags att runda av, borde skriva upp vad jag fick i julklapp men jag orkar inte. Dessutom är det ingen som bryr sig :)



Sara vill äta mer grus, Men gruset är slut.

Julafton


Fredag

Ikväll är det utgång och jag skall äta grus som aldrig förr.
Tjintjong långkalsong

Tisdag

Det är tisdag idag och vädret är inte så jätte bra. Ganska kallt, ganska grått och en tråkig känsla angriper mig när jag sticker näsan utanför dörren. Jag vill ha frost, snö, kyla och rök ur munnen när jag går gatan ner.

Jag möts ständigt och jämnt av motgångar nu för tiden. Har tagit mod till mig och radera dom som snor min livsenergi ifrån mig. Det är på ritkigt nu, jag tänker inte sitta och ta emot skiten som ni kastar. Det löser inga problem, det ställer bara till oreda i vardagen. Jag är glad att jag har hittat tillbaka till mitt älskade J. Hon hjälper mig ur dom svåraste stunderna. Hon får mig att verkligen inse vilka som påverkar mig och vilka som inte borde finnas i min lista över vänner och bekanta.

Det är slutet på 2008 och jag känner att tiden rinner iväg. För varje gång jag kollar i almanackan är vi en dag närmare Nyår. Jag längtar efter att få måla ögonlocken med silvrigt glittar, trä på mig den där svarta perfekta klänningen och ta på mig dom där små skorna med klack på som jag efter några dans moves kommer slänga av mig. Jag längtar efter att få göra mig sådär fin som jag bara gör på nyårsaftonar. På vanlig fest är det mer, fest snygg. På nyår då gäller det att impa, glamma och bara glittra. Jag skall stråla. -Frågan är bara vart jag ska tavägen på kvällen. Vill ha en middag, då förtagget börjar men det kommer inte att bli så. Det vet jag!

Tisdagar är en dag som jag oftast brukar befinna mig i Uddevalla. Idag är en dag som jag bryter detta mönster, jag tog tillfället i ackt och åkte hem med pappa idag. Han hämtade mig i Uddevalla och på vägen hem åt vi på restaurang. Ibland är han lite bättre än andra. Vi åt med en kompis till honom, självklart spillde jag på tröjan. Pappa kläcker komentaren "sara, det ligger ris på hyllan" och jag höll på att dö av skratt. Va faan ska han alltid skämma ut mig för? hahahaha

Musiken dönnar och basen skär sådär härligt i öronen. Det är december och vintern har kommit. Jag älskar vinter!
Hoppas jag kommer mig upp till fjällen snart, jag är seriös med att jag verkligen vill det nu. Jag vet att det låter konstigt men det är sant. Känner för det. Hoppas grus kan hjälpa mig. Det är ju ändå ett snowboard proffs vi snackar om.



8 dagar kvar till Julafton


Söndag


SaraLouiseDanielsson.

Jag är värdelös på att blogga.
Jag är värdelös på att förstå mig på dig.
Jag är värdelös på att hålla tider.
Men jag är bäst på att älska mina vänner.

Söndag

Jag är förvirrad. Låt tiden spolas fram. Aboslut inte tillbaka. Jag vill slungas frammåt nu, i samma takt som vi går mot ljusare tider. Vill spola fram till den tid då jag förstått dom kluriga orden, dom kluriga svaren och den kluriga personligheten.

Vi får se. Men hoppas.

Fredag

Det är fredag och dagen har varit ovanlig men ändå ganska mycket som vanligt. Kvällen blev sen igår, morognen blev tidig. Åkte till Malin igår kväll vid 21 tiden,  sov på soffan hemma hos henne och Abbe. Mys <3   Tack för pratstunden min stjärna.
Vid 4:15 ringde klockan och jag stuttsade mer eller mindre upp ur soffan. Gick in på toaletten, sminkade mig, borstade tänderna och tog på mig kläderna. Gick ut i snön, jag pulsade ner till skylten där du sedan kom och hämtade mig =)
Trevlig tur i Norge, samtalsämnena tog aldrig slut. Jag är stum av förvåning.

Nu är jag hemma och jag sitter och lyssnar på lite julmusik på Youtube. Jag är förbannat jävla trött så det är ungefär vad jag orkar göra nu. Tacon görs iordning ute i köket och jag har nattlinne samt raggisar på mig. Det är mys på hög nivå.

Jag kollade min bilddagbok för första gången på många dagar, jag möttes av en förvåning. Jag vet att du läser min blogg och jag vet att du förstår att det är dig jag skriver om nu M. Vi pratade på riktigt på tåget igår för första gången på flera månadersen. Det kändes något, något magiskt. Jag förstår inte, vi har ju glömt varandra? Vi har ju gått vidare, åt varsitt håll. Varför kände jag så? Varför möttes våra blickar? Varför kramade jag dig automatiskt sen när vi skulle skiljas åt?
Jag förstår inte, jag är förvirrad. Totalt sinnesförvirrad.

Måste ringa mitt hjärta nu och berätta om det magiska. Jennifer du är underbar. <3

För det är så det ska va.

Onsdag

17 Dagens:

Dagens knark : Vindruvor och tacoost
Dagens mat: nyponsoppa, skolmat och räkor med aioli på kvällen med mammsen
Dagens låt: MArkus Krunegård - Jag är en vampyr
Dagens besök: Mamma :)
Dagens humör: Ganska stillsam
Dagens händelse: En viss person fick ännu ett utbrott på mig.
Dagens fundering: VAD FAN SKA JAG GÖRA EFTER STUDENTEN?????
Dagens framtidsplan: Jag ska bli rik rik rik rik
Dagens saknad: Min Jennifer och en viss lastbilschaufför
Dagens måste: Ingenting =)
Dagens ångest: Jag måste skaffa långa naglar till julafton
Dagens klädsel: Myskläder :$
Dagens aktivitet: Storstädat lägenheten (som sedan mamma städade en gång till). Skola och mys med mams.
Dagens bästa: Vet inte
Dagens värsta: Jag hakar på Jennifer här, fy faan för skolmaten!
Dagens beroende: C*R*E
Dagens insikt: Jag hatar inte Uddevalla lika mycket som jag alltid trott

Tisdag

Idag rasade allting, det hände för 1h sen ungefär. Hela världen halkade ner från mina axlar. Jag bär på så tunga hemligheter att jag knappt längre vet vad som är hemigt och vad som ofentligt. Allting handlar om mig själv, allting speglar mina innersta tankar och min icke välmående visas utåt genom ilskna blickar och elaka komentarer.

Mamma har börjat bli orolig och jag förstår henne. Jag är lika orolig som dig mamma.
Jag vill bara klara upp allting. Jag orkar inte fler motgångar nu.

Du har tagit musten ur mig.
Det är du som fått mig att inte vilja lita på ngåon länge, det är du som fått mig att känna en smak av
bäsk bitterhet. Jag hatar dig och kommer aldrig mer godta din vänskap. Ditt är ditt och mitt är mitt.
Du har redan tagit för stor del av mig, tårtbiten saknas.

Johanna lämnade mig för någon timma sen, jag hann inte stänga dörren fören jag började tänka tankar igen.
Det går inte att rensa bort sånt jag inte ska tänka längre, mitt filter har luckrats upp och jag klarar inte av att skilja
på rätt eller fel längre. Jag är rädd. Vill hitta tillbaka igen.

Fånga mig nu, medan ni kan.

Måndag

En hel dag i skolan och jag känner mig helt död. Väntar på att ett under ska ske, så att en portion med stekta köttbullar och kokt pasata stod serverad på bordet. Med tre klumpar ketchup till. Jag orkar inte, är trött fan borde lägga mig.
Det är Måndag, ganska tråkig måndag. Försöker få hit Jennifer nu, tror dock inte att det går så jävla bra men den som lever får se. Jag vill ha chirre.

Nu är vi inne på slutspurten gällande projektet men fan vad mycketr vi har kvar. jag spyr snart på skiten. Vill anställa någon så att det bir gjort. skulle betalat 5 000 till den frivilliga.

Hur fan kan man bli så barnsligt glad över ett litet sms? Där 5 ganska obetydliga meningar är formulerade? Jag förstår inte, vissa lyckas. =)


Ibland måste man lägga saker på hyllan och ibland måste man ge hyllan där alla saker lite kärlek. Den kärleken är död nu. Alla mina läxor får leva sitt egna liv, jag pallar fan inte sätta igång och göra något vettigt. Idag är det depp känner jag haha!

Okänslig kärlek utan magi och spänning

Söndag, fortfarande.

Har du förändrats?

Du som liten
1. Vad hette din första bästa vän? Emma Elg
2. Vad hette din första kärlek? Klas Gustavsson
3. Vilken var din favorit rätt? Brunabönor och fläsk
4. Vilken var din favorit färg? Rosa, helt klart
5. Vart bodde du? Skistad, Fjällbacka
6. Vad tyckte du var det bästa som hänt? Att jag hade fått en egen elbil som var röd med eldflames.
7. Vad tyckte du var det värsta som hänt? När en mördarsnigel hade fastnat på mina tights för att jag skulle hoppa hopprep med den
8. Ville du bli när du blev stor? Bilmekaniker.. :O
9. Vilket godis tyckte du bäst om? Gröna grodor

Nu
1. Vad heter din bästa vän? Jennifer <3
2. Vad heter/hette din senaste kärlek? Jo****
3. Vilken är din favorit rätt? Tacos, eller tror det i alla fall.
4. Vilken är din favorit färg? Rosa och Svart =)
5. Vart bor du? Skistad och Uddevalla
6. Vad tycker du är det bästa som hänt? Att jag fick körkort
7. Vad tycker du är det värsta som hänt? Att jag alltid fastnat för dom som är omöjliga.
8. Vad vill du bli? Dietist
9. Vilket godis tycker du bäst om? Gillar inte godis så mycket =/

Söndag

Helgen har bara swishat förbi, precis som vanligt. Fredagen blev vild, i Uddevalla. Allting började hemma hos Jennifer mitt hjärta. Vi hade "fin" middag för oss själv och sedan vid 20 tiden kom Pernilla och Linnea fräsnade till oss. Då började vi korka upp. Det blev testning av snus, hårdsminkning och ett och annat konstigt snackande.
Jag tyckte i alla fall det var jätte trevligt. Vid 23 tiden begav vi oss ut på stan, slutligen hamnade vi på GG! Där var det en del folk och J var där även T. Wiiiie <3
Min hand fastnade i din och jag kände ett lyckorus inom mig. Magiskt.

Igår lördag, var jag chaffis för några från Tungene osv. Både till och från festen. Medan jag var hemma och väntade på att T skulle ringa och be mig hämta dom så var jag med Daniel och Fredrik, trevligt =). Vi åt godis och pratade. Hahaha, Fredrik berättade även en jävligt rolig sak, eller ja.. daniel tyckte det var jätte skoj men jag fatta inte så mycket för det handlade om jackt. hum!

Vid 4 tiden var jag hemma igen och jag la mig i sängen för att sova. Då ringde telefonen igen, det var en från Munkedal som ringde. han ville hem, men jag sa faktiskt nej, för första gången i mitt liv typ. Asså när det handlar om att köra. Sen somnade jag och vaknade igen 13,30. Och nu sitter jag här, potatisgratängen är i ugnen och mamma är på hemväg. Pappa är bakis och jag är jätte pigg. Allt är som det ska. Min familj är aldrig längre samlad, ärligt talat.

Nu är det dags att springa ut i köket och göra en fruktsallad, gott gott =)
Vi hörs senare eller en annan dag. Föresten, i veckan ska jag åka lastbil SÅ JÄVLA SKOJ!

Ta hand om er <3// Sara 

Tisdag

Jag önska inneligt att jag kunde skriva att snön vräker ner och gräsmattan som ligger tätt bredvid huset blivit täckt av vit pudersnö nu. Att den första åkturen i pulkan är avverkad och att jag för första gången i mitt liv har varit ute och sladdat med min alldeles egna bil. Det är lätt att sväva iväg, när man sitter och tänker. Det är som att man blir blind, blind för verkligheten.

Idag, den andra december tjugohundraåtta känner jag mig faktiskt väldigt hel. Trotts att du lämnat mig, trotts att du inte litar på mig och trotts att du inte längre står mig lika nära. Dessa tre du jag skriver om är tre olika du, tre olika du i form av tre olika personer. Tre olika individer med tre olika bakgrunder och med tre olika identiteter. Jag önska att jag fick tillbaka två av dessa tre du, det är bara en jag aldrig mer vill se, höra eller känna. Detta du är ganska nyinflyttat/utflyttat.

Det har hänt mycket i mitt liv det senaste men en sak vill jag speciellt lägga vikt vid att berätta för er. Jag minns så väl den där dagen då vi på riktigt började prata igen. Då vi började dela med oss av dessa eviga tankar som bor inne i våra små blonda huvuden. Alla dess ord som så ofta förut formades mellan våra läppar. Det är vi igen, det känns så obeskrivligt bra.
Vi ringer varandra och är upprörda, vi skickar kluriga historier på sms, vi bombar varandra på msn och vi umgås så som vi gjorde förr. Allting känns som då, på den tiden då vi var två mopedtokiga galningar. Vi åkte långväga, kortväga och knappt några meter ibland. Mopeden var vårt färdmedel. Det var med hjälp av den vi kunde göra alla busiga saker som vi faktiskt gjorde. Nu är vi på en ny nivå, vi upptäcker nya saker ihop. Vi har ett lite lugnare tempo men impulsitiveten är fortfarande lika hög.
Du betyder så obeskrivligt mycket för mig, jag önska det fanns ett starkare ord än Jag älskar dig. Det räcker inte till för mig, när jag vill beskriva min kärlek och min tacksamhet över att det är du och jag igen. Jag är evigt tacksam att du är den som behåller mina hemligheter. Att det är du som delar med dig av dina tankar och att det är med mig du vill dela med dig av den där ganska obetydliga händelsen som hänt i skolan eller den där blicken du fått i korridoren. Att skriva ditt namn vore kanske vara en självklarhet för många, men jag vill inte det. Ni som inte förstår vem den här ängeln är, känner inte mig. Inte lika bra som du, min älskade vän.

Ibland känner man för att göra något extra, det gjorde jag idag. Så här fick ni dagens lilla extra sak. Tack!

Varma kramar.

Måndag

Åter igen Måndag. Ligger kvar i min varma mjuka säng och ser mig omkring i lägenheten. Inte en enda liten tomte eller advents belysning existerar i min lägenhet. Inte en enda liten pepparkakka eller julmust har kommit in i lägenheten. Det känns sorgligt, men det gör inget för just iår har jag blivit omringad av tomtar sen i Oktober. Mammas affär är full och jag älskar känslan. Älskar den!

Igår kände jag mig lite hängig så jag la mig tidigt, redan klockan 00,00. Det är tidigt för mig, här i stan ungefär 2h tidigare än vanligt. Så nu har jag varit vaken sen klockan 9.30 . Det är skönt att vakna tidigare än vad man behöver för då är det inte lika stressigt och jobbigt.

Detta inlägget käns onödigt så jag slutar här. Ska skriva mer "känslor" ikväll tänkte jag. För jag bär på en hel säck full av ilska och känslor i olika former.

SIST MEN INTE MINST; GRATTIS TILL KÖRKORTET HJÄÄÄÄRTAT LINNÉA <3<3<3<3
Peace