Snart Februari

Sitter här iklädd blå och vit prickit nattlinne. Är ensam hemma men väntar ivrigt på mamma. Jag lyssnar på musik och pratar på msn. Just nu är msn mitt intresse, jag sitter vid msn hela tiden. Verkligen!!
Hoppas att ni har samma musiksmak som mig, katy Perry <3

Igår när jag kom hem till mamma och pappa så fick jag se min balklänning, den är sååå fin <3!
Jag hoppade direkt i den, fick dock inte stängt den för man behöver hjälp för det och pappa var i telefon och mamma i affären. Jag längtar jätte mycket till dagen då jag får vara iklädd den, ute bland folk.

På kvällen myste vi med räkor, ailo och vitt bröd. Som TV snacks till LEt's dance åt vi dipp och grönsaker. Skulle egentligen varit kvar i Uddevalla hos min Linnea med S och S men jag bangade. Ville hem och krama om mamma och pappa. Hade saknat dom och behövde prata.

Nu sitter jag här och lyssnar på musik som sagt, men jag letar även jobb. Det är lättare sagt än gjort. Jag gjorde ett sånt intressetest. Då blev jag kurator eller familjerådgivare. Det är precis vad jag vill bli. Jag har nog droppat diesist yrket.

Hoppas ni hade en bra fredag. Kramar

Torsdag, 29 Januari 2009

Nu står jag i valet eller kvalet, blir det ett utbrott eller blir det att jag samlar mina tankar i en burk och låter dom ligga där och bli till verklighet..Om ett tag inte riktigt nu? Hoppas att allting löser sig, på det viset jag vill. Man får inte vara så uppriktig ibland, man måste tänka efter innan man öppnar munnen.

Nu sitter jag här, nyvaken och dan. Helt sjukt, jag somnade när jag kom hem idag, slutade redan klockan 11,20 ungefär. DEt var skönt för då tänkte jag det att YES nu hinner jag plugga och städa lägenheten. Men som vi alla vet så får man inte ens helften gjort när man ligger och sover som skönast i ens säng. Jag vaknade av att jag trodde någon knackade på dörren. Yrvaken öppnade jag och sa "hoho". Plöttsligt insåg jag att jag måste drömt. Men tack drömmen för att du väckte mig :)

Tackade dock nej till en fika idag, det går bli en annan dag sötnosar. Linnea och Johanna, tack för frågan :)!
Huvudverken var för ihärdig för att orka gå ner till fiket och avjuta en kaffe.

I skolan idag så hade vi redovisningar i pedagogiken, fan vad dåligt det gick. Jag hade fokus på något helt annat än vad jag borde. Mina ord jag ville ha fram kom aldrig och det jag sa var skit. Förlåt min grupp att jag svek er. Hoppas i alla fall att vi får lite bra betyg på vårt resultat. Vissa dagar är ma inte lika duktig som man vill.

Snart kommer Jennifer hit och har pluggkväll med mig. Jag älskar att vara med henne. Även om vi inte gör det vi ska så får vi gjort mycket. Vi får ränsa luften och våra hjärtan. Just nu bär vi båda på tunga saker i hjärtana känns det som. Som alltid så sker saker och ting i samma takt. Det är mystiskt.

Känner att jag fått skriva av mig lite här idag, det kommer nog i fortsättningen bli mer en dagbok inte en känslobok det här. Det finns inte utrymme i min vardag att ta emot ord och elaka komentarer kring mitt skrivande och nyfikna skälar som så gärna vill veta vad jag menar. Jag vet att jag skriver så att inte alla förstår. Dom som borde förstå dom förstår. Ni andra får gilla läget :)

Massa kärlek till er där ute. Kram

28 Januari

Du knäckte mig, jag gick av på mitten.
Vet att det inte var din mening, och allting var i ett välmenande syfte.
Men jag tog allt rakt in i hjärtat, vad fick dig att tro det?

Fan!

träningträningträningträning. Inga mer missuppfattningar nu.

Ah





Bara en gång till.

Det var så jag sa, bara en gång till. En chans till, allting kommer bli så annorlunda. Ingenting kommer speglas eller påminna oss om sist gång. Nu står jag här, med svansen mellan benen och viljan i handen. Tack för att livet är så perfekt och lätt :)! *

Jag skriver inte så mycket här längre, jag har inget att dela med mig av. Det kanske jag inte hade innan heller, men verkligen inte nu. Jag känner mig helt förvirrad och tilltäppt. Kommer det någon gång bli som jag vill och hoppas på? Eller är jag uta och seglar i fel riktining för att kunna nå mitt mål?

Idag har jag gjort läxor och jag känner mig så duktig. Dags att kolla på TV. Ha det bra
Kramar

27 Januari

Jag bär på en så stor hemlighet. Ingen vet, mer än jag.
Hemligheten gör mig glad, men ändå rädd.
Jag bär på en så stor hemlighet. Ingen vet, mer än jag.

25 januari

Han räddar min dag så ofta





För att ni är mitt liv <3
(finns fler som borde vara med, men som inte har fastnat på bild)

24 januari

Att vara bortglömd är inte precis någon dröm
Att vara den som inte tillhör någon speciell är inte precis någon dröm.
Att sitta hemma med tårarna i ögongropen är inte precis någon dröm.
Att gråta inför mamma är inte precis någon dröm.
Att inte har något självklart val att ta del av är inte precis någon dröm.
Att alla andra har roligt är inte precis någon dröm.
Att inte vara uppskattad i alla lägen är inte precis någon dröm.

Mitt liv är inte precis någon dröm.

22 Januari - 2009

Okej, nu ger jag mig. Jag orkar inte vara sådär jätte positiv mer nu. Inte mer idag i alla fall.
Sitter och kollar på bilder på datorn och jag kan inte hålla tilbaka allt nu. Det är inget allvarligt men jag har kommit på ett antal saker jag vill ha!

1. Ett fast jobb
2. Sommar med mingel och vinkvällar
3. Pengar i överflöd
4. En resa bokad
5. Framtidsplaner tillsamans med någon
6. En egen lägenhet som är i stil med hur jag är!
7. Massa fina smycken och väskor
8. Bättre fantasi
9. Snygg kropp
10. Allt detta som står ovan.



Kramar!

Rolig historia

Det var en blondin som hade blivit så himla sugen på att gå och fiska. Hon gick till en affär och köpte alla redskap och utrustning som hon möjigtsvis skulle kunna behöva. En dag bestämde hon sig för att verkligen gå och fiska. Hon tog på sig kläderna och tog med sig utrustningen. När hon kom till isen så satte hon ner alla saker och borrade sig ett hål, där hon sedan skulle stoppa ner linan med fiskmaten på. När hon precis skulle stoppa ner linan så hör hon en röst säga "Det finns ingen fisk under isan".. Konstigt tänkte blondinen och tog sin pall och flyttade sig längre bort på isen. För andra gången satte hon ner pallen, borrade hålet och skulle precis till och sänka ner linan då hör hon rösten igen "Det finns ingen fisk under isen". Hon började bli lite fundersam men tänkte att hon skulle testa på ett sätlle till. För tredje gången ställde hon ner stolen, borrade håler och sänkte ner linan. Nu hördes rösten igen "Det finns ingen fisk under isen"... Med skakig röst säger hon "Är det du gud som talar?" som svar fick hon  Nej det är ishallens vaktmästare


21 Januari

Jag har inte skrivit på några dagar, det beror på att jag inte haft något att skriva haha. Men nu har jag i alla fall bärjat tröna på riktigt och allting känns bra. Känns som jag ständigt hänger på Friskis & Svettis.

Om några minuter kommer Alexander och hämta mig Ida och Jennifer för att köra oss ut, för veckans tredje träningstillfälle. Igår var jag ida och Linnea ute och gymmade. Det var mot förmodan riktigt roligt. I måndags var det jag och Jennifer som tränade, då var vi på ett sånt jympa pass. Samma som idag. Men idag kommer det bli mycket roligare för det är JANNE som har träningen. Han är bäst <3

 Jag och snutten åkte till Torp idag och kollade i affärerna. Jag köpte ett par blanka tights, bra köp! Sen hittade jag en väst i jeanstyg också som jag ska köpa vid ett annat tillfälle.

Nu plingar Ida och Jennifer på dörren. Ha det bra =)
Kramar Sara

18 Januari

Det luktar mat, riktigt god mat. Det blir tjälknöl, grönsaker, sås och potatis. Linda min syster och hennes sambo kommer också. Familjen är samlad och kandelabern med de pärlvita ljusen är tänd och stämningen är fin.


Det ligger lite snö på marken, man kan ana en nederbörd. Så även att en ny är på gång. Jag vill inte in till Uddevalla när snön faller. Det är så mycket mysigare hemma här, på landet. Vart finns backarna i Uddevalla som man okontrollerat åker utför med en stjärtlapp under ändan? Och vart har dom skidspåren som man hafflit tar sig fram på när snön är tillärckligt hög?

Igår var vi bjudna till faster-Lena. Det var jätte trevligt, tillslut blev alla fulla och glada. Förutom jag och Josefine så, vi var chaufförer. Men jag har aldrig sätt min faster så fnittrig, inte heller min mamma. Dom började diskutera diverse ämnen som jag inte ens vill nämna här. Skålar utbringades och ostbågar trillade förbi munnen. Vi spelade ett spel som heter KVinnor mot Män. Och jävlar vad sur min farbror blev ibland, när han trodde vi fuskade. Okej, vi fuskade en del.. men det är väl inte så farligt? - Kvinnorna vann!!! (kanske tack vare mitt fuskande)
Fick en jätte fin bild på Joel, så nu glänser han så vackert på bakgrunden av min mobilskärm.

Klockan börjar ticka iväg och jag borde nog kanske gå och packa väskan. För idag blir det till att åka tillbaka in till Uddevalla igen. Ska göra läxor denna vecka, det är mitt mål i alla fall. Jag måste göra det, för jag vill inte hamna efter.

Kul att vi inte kommer ses på två veckor, fy fan!!

// Sara

Kallt kallt kallt!

Nu kom precis mamma in från en långpromenad, jag hängde dock inte med eftersom halsen fortfarande inte riktigt mår bra :) Hon kramade mig och jag höll på att frysa till IS!
Mys <3

Nu har jag äntligen fixat till mig inför middagen hos min faster, vet inte riktigt vad ja tycker om resuktatet men (hahaha)!
Det får duga :) Det är ändå bara släkten.

Det som saknas är dom svarta pumpsen :)!


Kärlek från Sara

17 Januari

Snart dags att fixa kläder för ikväll. Är ju bjuden på mittdag till min faster. Mysigt skall det bli. Hoppas inte vi stannar så länge för då hinner jag även åka en sväng till Mysis. Det värsta är att han är sjuk nu, samma sjukdom som jag drabbats av. Känner mig mycket bättre idag, vilket känns sjukt skönt.

Vaknade först redan klockan 9:55 idag men somnade tvärt om igen, kom på att jag inte behövde gå upp så tidigt. Ensam hemma som vanligt ändå. Så jag somnade om och vaknade av att pappa visst var hemma, men det jag vaknade av var att han åkte iväg med den stora bilen. Så klockan 12,35 gick jag upp och tog mig ett glas med juice. Har ingen aptit alls.
Får nog bli så att vi äter lunch tidigare, för nu har i alla fall älsklings-mamma kommit hem från jobbet.

Har börjat leta efter en ny bil nu, vilket jag kommit på inte är helt lätt. Det finns inget i den prisklassen och i den färgen som jag vill ha. Allting är gammalt eller helt nytt. Jag måste ha en ny bil, min kommer snart att rasa ihop känns det som. När jag åkte hem i onsdags så hoppade bilen. Fick nästan panik, kändes som att alla däcken var lösa eller något. Kom hem, bad pappa provköra den. Självklart gick den som vanligt då. Jävla skitbil!!

Jag undrar ganska ofta hur många som är regelbundna läsare av min blogg. Brukar ha ungefär 20 sidvisningar om dagen, som är unika då. Sedan ett 50 tal totala sidvisningar. Men är det samma som alltid läser eller är det så att folk bara trillar in i bloggen av misstag tro? - Detta får undersökas hihi.

Dagens outfit blir, ett par jeans, ett linne, en randig skrjota, ett midjeskärp som jag ska ha över den uppknäppta skjortan sen blir det svarta pumps till det. Hoppas att det blir bra, är lite tveksam men kanske :)
Kanske slänger in en bild, vi får se vad tomten kommer med ;)!


Har glömt att visa denna enorma fisk, KOLLA!

Dags att luncha, det luktar gott. Hoppas det smakar som det luktar.
Vi hörs. Kramar från Sara

Lördag, 2009

Jag blir förvånad varje gång jag kollar på statestiken över hur många unika besökare jag har varje dag. Det är inte många, men ändå fler än vad det har varit. Kom att tänka på det förut att jag är ständigt och jämnt inne och kollar ifall någon har komenterat eller kanske uppdaterat sina egna bloggar. Fick förut några tips från Jennifer och Sandra gällande roliga och inspirerande bloggar man kan läsa. Nu är dom uppskrivna på listan som ligger tätt intill lappyn.

Kollade på TV hela kvällen nästan, fanns inget annat att göra. Efter en stunds TV-tittande så började Let´s dance och jag vet inte riktigt vad jag ska säga kring det..Allting känns som ett fjasko. Vad är det för dansare dom har "anställt". Det är mas 5 stycken som är bra och roliga och kolla på. Min personiga favorit är biffen. Han är fräck. Magnus. Det är min farmors brors frus brorsbarn. hahaha nästan släkt alltså ;)! Vill nog inte se en säsong till av denna serie. Det känns som att det rä färdig dansat nu. Tyvärr!

Hade två bekanta till mamma och pappa här på middag denna afton, jätte mysigt =) Vi pratade om barn, bröllop, bilar, skolan, balen och sökande av jobb. Det kändes efter en stund som att jag borde veta mer om min framtid än vad jag gör. Kan man inte ta dagen som den kommer sen när man tagit studenten? Måste man ha en kalender full av aktiviteter? Och kommer allting att handla om att tjäna pengar? - Vi låter tiden tala om detta för oss.

Nu när jag bode vara frisk har jag åkt på ännu en halsontkänsla. Får snart panik, varför ska jag ha så ont? Vad är det jag inte tål, eller vem är det som har smittat mig? Nu har jag jätte ont i mandlarna och dom är helt svullna. Ge mig medicin eller godis. Kanske att glass kan hjälpa?  . Mysis har också blivit smittad. FAN!

Att inte ha varit i skolan på nästan hela veckan känns helt konstigt, det känns som jag blivit socialt ostabil. Vet inte men jag saknar fan hur många som hellst. Jag har fått uppmuntrande sms och det är alltid roligt :) Känns som jag ligger efter nu, men det kanske jag inte gör.. Hoppas inte! Lärarna är nog redan väldigt sura på mig, gällande inlämning av uppgifter i skolan. Förlåt mamma!

Hade egentligen tänkt skriva om min ilska gällande en sak, men jag håller det inom mig ett tag till istället. Känns inte som att bägaren riktigt runnit över ännu. Men snart smäller det, och då kommer ja bara bubbla av ilska och ord jag vill säga till dig. Men istället för att säga det till dig kommer jag skriva ner det här, i någon slags gåtform skulle jag tippa på. Är ganska bra på att formulera mig i gåtform nämligen. Inte nämna namn, situation eller inre tankar. Bara prata runt allting.

Det är dags att säga God Natt nu och lägga sig i sängen. Hoppas att jag mår bättre imorgon, har en träff med släkten inbokad. Ska bli mysigt. Dessvärre tror jag inte att jag får följa med. VIll inte smitta min Joel <3.

Ha det underbart - Sara

Fy fan!


Jag är faktiskt ganska bra på att laga mat annars. Men idag var det verkligen inte min dag.
Började med att bränna min hemmagjorda brunsås. Köttet blev segst som gummi och potatisen var vattnig.
Men broccoli och ärtor var jag duktig på att göra även idag.
Som middag fick jag: vattnig potatis, segt kött, smörig beasås, bra broccoli och ärtor.
1 toast av 5 möjliga.

Topshop, Lindex & Nelly

Dessa puddingar vill jag ha i min garderob nu. En skinnjacka hade inte heller vart fel att få ta del av.



16 Januari

Nu har halsen börjat läka och jag känner mig lite friskare än i förrgår. Är fortfarande hemma ifrån skolan, allt för att komma tillbaka som en energibomb och helt frisk på måndag. Till veckan blir det träning två gånger samt nyttig mat.
Jag skrev ett inlägg igår, strax innan jag gick och la mig men då la mitt internet av såklart (alltid i rätt ögonblick) så det kunde inte publiceras. Idag blir det ganska lugnt och fridfullt här på Skistad. - Helt ensam hemma!

Jag har kollat runt massvis i bloggvärlden för att hitta en favorit blogg, men jag har inte hittat någon som jag verkligen har fastnat för. Jag vill hitta en blogg med mycket mode och idéer. Men jag kan väl inte annat än önska lycka till. till mig själv!

Vi hörs senare Kramar Sara

*


Frosten ligger tät  och kylan går genom mär och ben.
Det hjälper inte att ha mössa, vantar och en tjock parkas på sig.
Nu är det tjocka tjocka kläder som gäller.

Varma kramar från Sara.

15 Januari = mindre än 2 månader till min födelsedag

5 SAKER DU HAR GJORT IDAG!

1. Kollat på TV
2. Mått dåligt
3. Gått i pyjamas hela dagen
4. Suttit vid datorn till och från
5. Uppdaterat bloggen

5 SAKER DU SKA GÖRA IMORN!

1. Ta det lugnt
2. Vara hemma ifrån skolan
3. Fixa en bra outfit till lördagen
4. Duscha
5. Köra bil

5 MATERIELLA TING DU BEHÖVER!

1. En skinnjacka
2. Snygg mössa hellst lila
3. Ett linne som finns på Lindex i leopard mönster :)
4. Massa smycken
5. Ny bil

5 OMATERIEALLA TING DU BEHÖVER!

1. En familj
2. En bästa vän.
3. Ett jobb
4. Gå ner i vikt, jag lovar det behövs!
5. Någon nära

5 FAVORITLÅTAR JUST NU!

1. Abba - Mamma mia
2. Shaun Baker - Hey Hi hello
3. ?
4. ?
5. ?

5 SAKER INTE ALLA VET OM DIG!

1. Jag brukar inte så ofta drömma läskiga drömmar
2. Jag har rematism (!)
3. Jag har aldrig tvättat en maskin med tvätt..
4. Laga mat är något jag älskar, men sällan gör tyvärr
5. Jag börjar bli kär....

5 SAKER DU GÖR NÄR INGEN SER/HÖR!

1. Släpper mig (hahahahah)
2. Planerar hur jag skulle kunna bli den bästa mamman i världen
3. Går runt i kläder som jag hellst inte visar mig offentligt i
4. Biter på naglarna
5. Googlar jätte mycket.

5 PERSONER DU VILL SÄGA "JAG ÄLSKAR DIG" TILL!

1. Alla mina vänner <3
2. Mamma&Pappa
3. Min syster
4. Joel, min älskade kusin
5. Till min hund som inte finns...

5 PERSONER DU SAKNAR!

1. Linnéa Spindel
2. Amanda Gustavsson
3. Jennifer Jönsson
4. Linnea Linderoth
5. Emma Norén

5 SAKER DU SAKNAR SOM DU EN GÅNG HAR ÄGT!

1. Min moped (hahaha, det tillhör våren att åka moped)
2. En Mp3
3. Mod
4. En snygg ny vårjacka
5. Lila vantar

Nostalgi


Det finns inga ord för hur mycket jag längtar tillbaka ibland. Tiden i Hemsedal var verkligen så himla problemfri. Allting som fanns här hemma, var sånt som var självklart. Där hade man inga tider att passa, inga hökar som kontrollerade vad man gjorde och inte gjorde. Man hade inget koppel som ständigt drog en tillbaka när man var nära målet. Backarna var öppna fram till 16 på eftermiddagen och man kunde susa ner utan att vara rädd för att ett hinder skulle stå ivägen.
Jag minns den här resan som att vi kom hem för en veckasen. Jag ville inte tillbaka iår, men nästa år då vill jag verkligen dit igen. Dit och ha lika roligt igen. Träffa folk ifrån Borås, vara inne på pubben, äta natchos, sova länge (!), åka skidor, skåla, ha tequila race, få varningar, ha en fest för hela hemsedal..(!) och bara ha det sådär vilt och underbart.

Jag kommer ihåg vad jag sa när jag kom hem när mamma frågade hur vi hade haft det. Jag sa "Mamma, jag har aldrig haft det bättre, inga problem alls och nyår var helt underbar.. alla träffades på samma ställe" Mamma såg nöjd ut och sa, "okej vad bra, det var värt pengarna då alltså?" Jag nickade ivrigt med huvudet.

Så vad säger ni, ska vi dra igen eller är ni mättade på resor som dessa?


Kramar från Sara

Sjuk, sjuk och ännu lite sjuk

Vakade idag av att mamma kom in och klappade mig på min svullna kind. Det kändes skönt att få närkontakt med henne. Har inte känt hennes hjärtljud eller handflata mot mig på riktigt länge. Att bo inne i Uddevalla innebär att man inte har lika stor tillgång till kärlek från föräldrarna.

Nu har pappa äntligen förstått det att vi behöver en ny TV. Vi är trötta på att behöva starta om den mitt i ett spännande program. Behöva gissa till sig färgen på skådespelarens tröja. Vi pratar om att köpa en stor TV, typ en 50" och hänga på väggen in till mitt rum. Inte så att jag kan nyttja den från min säng, men alltså väggen mellan mitt och TV rummet.

Idag är vädret helt fantastiskt, frosten ligger tät på marken, bilrutan är sådär härligt grå/vit och trädens grenar är inbäddade i ett täcke av frostflingor. Det ser så himla fint ut. Dock får jag inte lov att gå ut, med tanke på att min hals är som den är. -Svullen, öm och bara helt jätte jobbig!

Om det hade varit fredag idag då hade jag varit riktigt nöjd, men det är bara torsdag. En dag kvar i skolan efter den här. Frågan är om jag verkligen kommer att komma imorgon, jag tror knappast det. Men måste jag stanna hemma hela helgen då? Eller kommer jag kunna göra dom aktiviteterna som jag bokat in mig på? Hoppas jag får friheten att gå utanför dörren i helgen i alla fall. Bara det är ett framsteg.

Fick ett sms imorse, där det stod att Linneas misse har varit tvungen att somna in, efter att dom upptäckt en tumör under den lurviga lilla kattens tunga. Stackars den och stackars familjen linderoth <3.

Nu ska jag anmäla mig sjuk på dexter och sedan kolla på programmet, "unda mödrar". Det är en serie jag följer med skeptiska ögon. Vi hörs senare
Puss och Kram på er alla

15 Januari

Ibland så börjar jag tänka, sådär i spiralform ungefär. Tänker på en sak som leder till en annan åså slutar aldrig tankarna. Allting binds till en enda stor tanke. Det går inte att bena ut någon av tankarna, inte ens få en liten aning om en lösning. Idag började jag tänka på att alla har en liten identitedsroll i klassen. Kom på några olika kompisars roll i klassen, men min egna då? Hur är jag i andras ögon?  Jag ställde frågan till Smartisen i klassen, nämligen Alexander. Han förklarade mig ungefär såhär "Du är den som inte håller tyst, glad som faan, okoncentrerad, pratar hellre med kompisarna än lyssnar på lärarna". Det stämde så himla bra in på mig, jag kan verkligen inte vara koncentrerad en hel jävla lektion det går inte. Föresten så är flera i klassen borta nu, tråkigt!

Förut kom jag på att i sommar ska jag bli brun, så in i helvete brun. Jag skall vara ute på havet, åka i fina cabbade bilar, kyssas i solskenet och ha jätte mysiga dagar på stranden med en korg fylld av olika frästelser.

Det börjar bli dags att knyta sig nu. Är inte trött för fem öre, men jag måste sova. Så jag blir frisk snart. Har inte tid att sitta här som en invalid. Pusss*

14 Januari

Det är bara 2 månader kvar tills jag är hela 19 år. Det känns helt fantastiskt, med tanke på att det innebär förutom att jag blir äldre...även att våren är pågång och att blommorna sakta men säkert kommer att knoppas. Vi går nu från mörkare tider mot ljusare tider. Känslan av att kunna gå ut i jeansjacka, små tygskor och inte allt för tjocka vantar snart känner helt fantastiskt. Jag älskar vintern, men iår vet jag inte riktigt vad som har hänt. Det har varit kallt och varmt om vartannat sedan har det snöat och regnat på samma dag. Gatan har aldrig varit riktigt hal, bara sådär glansig och krispig. Vintern har inte varit riktigt i fas. Årstiden och vädret har inte gått hand i hand riktigt.

Idag när jag kom till min farbror för att hämta min bil så möttes jag av en skällande hund. Det är en stor sån där lurvig krabat med massa päls. Den ser inte alls för snäll ut men den är verkligen hur snäll som hellst. Min farbror hade sagt till pappa att Joel börjat bli riktigt jobbig nu. Han har börjat få fler och fler tänder vilket irriterar honom så han skriker och har svårt för att sova. Stackars <3

När jag kom hem efter en jävligt ryckig bilresa så romnade jag stenhårt på soffan efter att jag läst halva glamour  tidningen som låg på köksbordet och väntade på mig.
 


Vaknade av att mysis ringde mig. Jag trodde jag drömde när jag svarade så jag var nog inte jätte rolig till en början att prata med. Men han skrattade och var glad som vanligt :) Jag antar att ganska många undrar vem den här "mysis" är. Men den karamellen ska jag suga på ett tag till. Att vara hemlighetsfull är det bästa jag vet, lite av en medicin är det för mig. Liksom vägra säga vissa saker bara för att!

Imorgon skall jag bara vara hemma hela dagen och skriva blogg, sitta på facebook och läsa på aftonbladets smaskiga extralänkar. Kanske även göra lite läxa, har inte riktigt bestämt mig. Det är skönt att vara hemma i Fjällbacka nu i alla fall. Älskar mitt rum och finrummet uppe. Det är där jag trivs som bäst.

Ha det så jätte bra, vi hörs Kramar från Sara

 

14 Januari

Nu är jag tillbaka igen, sittande här i lägenheten utan att ha gått utanför dörren. Skolan har inte blivit besökt av mig, balkongen har inte blivit besökt av mig och inte heller mitt trapphus. Jag orkar inte göra någonting idag. Skulle packa min väska inför min hemfärd vid 16 tiden. Blev helt varm och yr. Jag orkar inte att jag ska bli sjuk nu, när allting annat fungerar så bra! Finns det någon medicin som kanske fungerar och kan bota alla mina förtillfället åkommor?
Huvudverk, ont i njurarna, lock för öronen, ont i halsen och helt blek hud. Det låter som att det kanske inte är så jobbigt, men  ni skulle bara veta.

Igår kom Linnea till mig, för hon tyckte det var så synd om mig. Du är en guldstjärna i mitt liv <3
Det blir ingen skola för mig på resten av veckan. Ska som sagt åka en buss hem vid 16,00 från kampenhof. Egentligen har jag massa läxa att göra. Men när orken inte finns så finns den inte.

Det är många som är krassliga nu, ingen som är riktigt frisk tror jag. Jennifer ligger också hemma och hostar i sin varma fluffiga säng. Vi skickade lite förut, hon är hemma för tredje dagen idag. 

Imorgon skall jag skicka ut mina CV till olika affärer och mottagningar. Hoppas verkligen att jag kan få jobb. Om inte så får jag väl soffta fram tills jag får något.

Jag vill tacka alla som står mig nära. <3  - Utan er skulle aldrig jag vara den jag är.

Kramar från en klen Sara


13 Januari

Nu sitter jag här framför datorn och smaskar i mig en portion med stekt krögarpytt med vänstekt ägg. Helt underbart gott. Mysen gick precis ifrån mig, han skulle hem. Tråkigt! Hoppas att det är något roligt på TV ikväll, men jag är fan tveksam. Eller nej fan det är ju Andra Avenyn idag =)! Det är roooooooligt. Har verkligen saknat det.

Detta blev ett kort inlägg, men jag tar igen det en annan dag :)
Hoppas alla har det bra och att ni inte har lika ont i halsen som jag har =/

Pusssar*

13 Januari

Jag känner mig glad i hela kroppen. Din hand i min. Fan :) <3

12 Januari

Ännu en dag har jag lyckats ståupp i någolunda bra tid. Klockan är bara 11,30. Två mackor och en kopp med juice har jag fått i mig. Mer än vanligt. Min hals känns som ett rivjärn och min mage leker sitt egna lilla liv. Det är nog dags att åka till läkaren snart och kolla upp vad problmet är. Och dessutom är jag orolig för att jag kanske fått halsplus eller fluss eller vad det nu heter (a). Jag måste fatta mig kort för Ida ringde precis och sa att hon var ensam i skolan så hon skulle komma upp :) Hon är så mysig. Nu knackar hon på dörren. Vi ses ikväll.

Det blir nog ingen träning idag, för snuttebullen ligger också hemma och är sjuk =/
Pussar*

Kan inte sova, det är fortfarande 11 Januari

Det säg att det aldrig är försent att börja älska. Eller försent att förlåta någon som begått ett misstag eller två. En sak är jag säker på. Det är fenomenet förlåta. Ett ord kan inte lappa ihop ett helt hjärta. Så fullt av tankar och konstigheter.
Dagligen får jag frågor som handlar om hur det egentligen går, gällande den brutala konflikten som blossat upp. Jag rycker på axlarna och sätter mig ner för att tänka efter. Jag har inget svar på frågan. Har inte fått ett enda ord, ett enda sms eller samtal från dig sen den dagen då jag tvingade dig att knacka på mina grannar och säga förlåt. Det är svek, på hög nivå. Du kom inte om planerat, du sket i vårat möte. Mötet som kunde återförenat oss. Trotts att dina ord sviker mig innan du ens hunnit säga dem. Mina grannar kollar på mig med smått besvika ögon. Jag tror det beror på att det ständigt och jämnt är ståhej i min lägenhet. Inte kan väl jag hjälpa att jag har dom finaste vännerna, som vill umgås med mig?!

Min mamma har bett mig, mer eller mindre på sina bara knän om att jag ska öva på att säga NEJ och verkligen mena det. Jag försöker, men det går inte så bra. Jag kan inte bara säga nej, om det råder en tveksamhet i min egna vilja. Vill jag eller vill jag inte? Jag kan inte svara på frågan, jag kan inte svika mig själv och fatta fel beslut. Jag är rädd för jag känner hur verkligheten kommer ikapp mig. När sprängs bubblan och allting kommer omrking mig som en förklaring? När kommer jag landa på jorden igen. Den dagen då jag inser att skolan inte alls innebär fria kvällar 7 dagar i veckan, då jag inser att man inte kan ha 2 rester utan att behöva ta ikapp dom? Den dagen då jag har insett att jag verkligen vill ha dig, vid min sida. Tillhöra dig, på det där speciella sättet!

Jag saknar att få säga ordet, att jag älskar någon.
Jag saknar att få säga ordet, att jag saknar någon.
Jag saknar att få säga orden, jag åker till min pojkvän inatt.
Jag saknar detta så fruktansvärt mycket. Men det är nära nu, eller har jag fel?

Nu har jag äntligen skrivit mitt CV, så nästa vecka ska jag försöka skicka ut det till olika arbetsplatser. Har några jag skall kontakta per telefon också. Jag är sugen på att åka till Fjällen och jobba en säsong, men jag tror inte jag vågar lämna orten sådär på egen hand. Utan mina älklingar vid min sida och utan tryggheten att jag vet att vart jag änn är kommer min mamma eller pappa och hämtar mig. Jag vet att ni skulle hälsat på, men inte alls så ofta som behövs.

Imorgon ska jag göra testet, jag är nervös. Tänk om det blir vad jag tror. Tänk om jag har lyckats.
Allting kommer ikapp mig nu, allting har formats till ovisa meningar i mitt huvud.
Sängen väntar på mig, bara mig!

Ta hand om er. //Sara

God Natt


11 Januari

Tiden går fort och jag har kommit på mig själv med att inte ens kolla på klockan längre. Plötsligt har tiden gått så snabbt, swish. Det är dags att summera de senaste dagarna, jag har dock inte jätte mycket att säga. Men ordet Mys förklarar väldigt bra fredagen och lördagen. På fredag kom Jennifer johanna och Linnea hem till mig vid 19-21 tiden ungefär. Vi började dricka. Håret, ögonen och övrigt fixades till. Vid 22 tiden var det dags att ta på oss våra stora vinterjackor och bege oss ner på stan. Istället för att svänga höger tog jag vänster, förbi Agneberg och upp mot Thureborg. Min mysis kom och mötte mig, du är så fin <3. Sedan gick vi till hans kompisar borta vid motionshuset ungefär. Där var det inte jätte rock'n roll direkt men det dög :). Fick en del saker förklarat för mig.

Lördagen spenderade jag hemma fram till klockan 19 ungefär. Då satte jag mig i pappas vrålåk och körde hem till Mysis. HIhi! Vi snackade, pussades, kramades, höll handen, gosade, kollade film, körde bil och åt pizza. Det roligaste med allting är det att jag fattar inte vad som hände förra gången. Allt är så bra.

Nu är jag inne i stan igen, varit på torp med mamma. jävlar vad mycket folk det var. blev helt varm. Med svettig panna och fuktiga fötter gick vi runt och kollade på diverse oika saker. Vi kom på att jag ska få allt som tillhör chili serien. Mamma är underbar. Sen köpte vi mat för massa pengar, fan varför är något så nödvändigt som mat så in i faan dyrt? Nu ekar inte kylen längre i alla fall och det är bra =)!

Vi hörs snart igen, förlåt för mitt lilla uppehåll.  // Sara

8 Januari

Idag har jag varit en väldigt duktig tjej, även en mindre duktig tjej. Jag skall berätta för er hur min dag sett ut.
Först vid klockan 4 i morse somnade jag, mina ögon ville inte stänga sig och det var folk på msn som jag snackade med. Vad fan gjorde ni upp? Jag förstår inte... Sedan vid 8 ringde klockan för att jag skulle vakna.. så att jag kunde gå till skolan. Jag vaknade inte ens av att mobilen ringde. Vid 8,40 skickade Linnea ett sms där det stod något i stil med "gumman vart är du?". Jag svarade mer eller mindre i sömnen haha! Sedan vid 10 ringde det på dörren NEJ tänkte jag.. nu kommer grannarna och klagar på mig. Men då var det söta Ida Johansson och Linnea Linderoth som stod där med varsitt stort smile. Jag stod upp och bjöd mitt sällskap på kaffe. Sedan vid 13,30 tiden gick jag och Linnea till Råddan och fikade med Sanna, mysigt =) Sedan gick vi hem igen och kollade tider på bussar. Jag och Jennifer skulle nämligen åka och träna.
Nu har jag precis kommit hem från träningn, fan vad duktig jag känner mig. Synd bara att det inte syns (hahaha). Men snart då jävlar. Vasaloppet nästa? Eller kanske Tjejmilen? Inte vet jag!

Nu sitter jag här hemma och väntar på att maten ska bli klar. Det blir hamburgare (!). Väntar även på ett mysigt samtal. Miss <3.


Här är jag och min pingla. Min träningspingla.

Jag glömde säga att vi blev hämtade av min toffel Linnea, sååååå skönt att slippa gå hem. Det är värdelöst faktiskt för man kommer knappt hem där ifrån! Friskis och Svettis, fixa bussar!

Nu ska jag äta, ha det bra =)
Kramar

God Natt

God Natt hoppas ni haft en lika mysig dag som jag haft.
Myst med Emma hela dagen.
Sedan in till Uddevalla, på tåget snicksnackade jag med snyggjennfer och sedan kom min pingla Linnéa upp till mig.


7 Januari

Idag har jag gjort något som jag inte gjort på flera år (!). Jag tog med mig EmmaKlemma och åkte till Ranebo, inte raka vägen utan vi tog en skogsväg.. som vi trodde var bra.. det visade sig att vi var på fel väg men tillslut efter några samtal så hittade vi rätt och vi anlände till RANEBO!! Där var isen tjock nog att åka skridskor på. Det var jätte mysigt. Solen sken och isen var lite snötäckt så vi klarade att åka. Om det inte hade varit snö på den hade det nog inte gått så bra, för jävlar vad hal is är egentligen. När vi hade fräst runt och gjort köttbullen, pirruetter och olika konståkningsmoves så satte vi oss på bryggan och tog en fika. Varm choklad och kakor, mmm mums.
Sedan åkte vi hem till mig och myste i soffan. Lagade mat och packade. Sedan åkte hon hem. Emma du är fin <3

Nu är jag inne i Uddevalla i lägenheten, snart kommer min efterlängtade Linnéa upp och pratar. Vi skall äta toast och dricka saft. För det har jag bestämt. Hoppas ni har haft en lika härlig dag som jag.

Föresten, jag hälsade på min Joel idag. Han har börjat få en tand, där uppe. Han har redan 2 där nere i munnen men...(intresse klubben noterar).

Ha det bra =) Tänk på att isen är hal.

6 Januari

Har precis kommit hem ifrån middagen hos mormor och morfar. Kom hem med en flaska vitt vin, som vinst. eller kanske belöning för att jag är en så himla söt flicka. Jag har inget mer att skriva idag. Förutom att jag nog snart har bestämt mig, Linnea Linderoth tycker som jag. Jag håller med, det är något extra. Samtalsämnena bara finns där och utseendet tilltalar. Ska det bli änn en gång som hon sagt åt mig eller ska jag backa ett tag till?



Vi hörs snart igen. Fokus ligger nu på annat.

5 januari

Det är riktigt kallt ute idag, hela 9 minus. Då har ändå solen varit framme ett tag och thermometern har blivit lite uppvärmt. Jag gillar när det är kallt ute, då får man använda sin tjockaste jacka, sina tjockaste vantar och utan att behöva ha en dålig bortförklaring till varför jag använder mina "ridskor". Outfiten ser sådär mysig ut. Just nu sitter jag i min röda morgonrock. Den är underbar.

Började dagen med att ta en uppfriskande promenad, det var jätte kallt men väldigt skönt när jag kom in. Det sved till i kinderna och en stickande känsla drog över mig. Det kom rök ur munnen när jag gick och kinderna blev allt mer rosiga för varje steg jag tog. Promenaden blev kort, men den var välbehövd. Jag ha bara suttit still detta lovet, förutom när jag övat på mina danssteg då.


Igår kväll kom jag på att jag nog skall lita på min magkänsla och gåvidare i den riktningen som du tar mig mot. Du är inte hemma nu, men jag känner faktiskt en saknad. Fånga mig.

Ikväll skall jag åka till Strömstad med mamma och pappa. Till Öddö, där min systers sambo och min syster sitter väntande hemma hos min systers sambos föräldrar. Vi skall äta hummer och dricka vitt vin. Jag har även hört rykten om att jag ska utmana Johanna i guitar heroe. Det värsta är att hon är på nivå hard och jag klarar knappt Easy. Det suger!

Nu ringer telefonen måste sluta skriva nu. Ha det bra, Kramar.

4 Januari, fortfarande

Här kommer en uppdatering från igår. Några bilder togs men inte alls många. Skulle tagit kort på måltiden, men det föll i glömska. Hoppas inte folk tycker jag uppdaterar för mycket nu för tiden. Jag försöker att inte göra det, men jag är inne i en bloggperiod. Ta vara på tiden. Tiden kanske aldrig kommer åter.



Körde precis Emma till en kompis till henne i Tanum. Hoppas hon får det trevligt.

Det är dags att gå ner till soffan nu, mamma sa att det skulle börja en jätte bra film nu. Hon har ganska bra movie smak så får se om jag kan hålla med henne ännu en gång. Kex och ost bjuds som tilltugg.

Ha en bra kväll. Kramar

4 Januari

Tiden bara rinner iväg, vad har jag hunnit göra hitills detta året? Allt men ändå ingenting. Hade en härlig och glad kväll igår med Sandra och Emma. Vi får ses oftare, har kanon kul med er. Vid 00,30 fick vi för oss att åka in till Uddevalla så Daniel och Fredrik ställde "glatt" upp på att köra. Dom tjänade ju pengar på det så, vad är då problemet?
När vi kom in till Uddevalla var allt lite rörigt, vi visste inte riktigt vad vi skulle göra eller vart några av folken var som hade kommit till Uddevalla tidigare under kvällen.  Kvällen var lyckad, men ganska konstig.

Nu sitter jag här hemma på Skistad igen och kollar runt på internet. Jag har kommit på mig själv med att jag är inne på enbart fyra olika saiter. Det är ju ganska stört ändå. Faktiskt. Jag lämnade Emma förut, det känns redan tomt. Hur fan kunde jag vara utan henne i 4 månader? <3

Det är dags att gå en trappa ner, the sims väntar. Jag har blivit fast. motherlode säger jag bara, det är koden till lyckan i livet. I alla fall i The sims.

Vi hörs snart igen. Ha det underbart. Kramar Sara

januari


Jag är en stolt kusin. Det bästa som hände 2008 var att Joel kom till världen.

*


Det var skönt att höra din röst igen, jag har saknat att förmedla mina tankar till dig. Du är en underbar gestalt. Vi pratade om hur nyår hade varit, vi kom fram till att den var bra. Men inte i närheten av lika bra som förra året. Hemsedal, var bäst! Jag hoppas att du kommer över på några glas vin ikväll. Snittarna väntar på dig.

Förutom att jag hoppas att Linnéa kommer, så är det nu bestämt att Sandra och Emma ska komma. Jag älskar besökare. Drickan är nu på kylning och humöret är på topp. Frågan är vad jag skall ha på mig för kläder ikväll. Lite finare, ganska vardagligt eller bara slappt? Det får nog bli ganska mitt emellan. Uppdatering kommer imorgon!

Vi ses i dimman.




3 Januari

Jennifer kom hit igår eftermiddag, mysigt som vanligt. Hon hade tagit med sig två paket med slingfärg till håret. Så det var bara att sätta igång och bleka hennes hår. resultatet blev kanon bra. Tyvärr fick jag ingen bild på det färdiga resultatet men jag tog några undertiden som målningen pågick.



När håret var färdigfixat så åkte jag och Jennifer till Grebbestad och kollade. Det låg is på havet, men bara längst in mot bryggorna. Vi räknade ut mitt BMI, det var nog inte så smart gjort. Men Jennifer hjälpte mig att prata bort det haha! Du är gooooosig. Vi bytte även julklappar, jag har inte skrattat så mycket på länge. Jag fick massa saker, Tack <3
Den saken jag skrattade mest åt, det var ett foto som var inramat i en guldram. Fotot i ramen var inte som jag hade tänkt mig, en gullig bild på mig och Jennifer. Nej, det var en förskräckligt läskig bild på mig haha.



Jag fick ett litet kort med i boxen där alla fina krusedullsaker låg. På kortet stod det en anledning var till alla saker jag fick.

God Jul <3
*2 Jordgubbsljus
-För att du är ljuset i mitt liv och för att du luktar gott =)
*1 Kaktus
-för att vår vänskap inte alltid behöver vattnas, den överlever det mesta ändå
*1 ring
-För att du är bra på att prata i telefon (ringa ;) )
*1 armband
-Mest för att du är så fin
*1 foto
För att du är kul
*1 guldram
-För att du sätter guldkant på min vardag
Puss på dig!

När jag och Jennifer lämnat varandra efter trippen till Grebbestad så var jag hemma och myste lite med familjen. Vid 00 åkte jag ner till Fjällbacka och träffade Emma, sweet. Vi åkte till Grebbestad igen och kollade på folk (fast det var inga folk ute). Sen så åkte vi till Bullaren och hämtade Micke och Martin. Vilken jävla resa. Råddjur överallt och konstiga vägar där knappt bilen kom över. Jag hatar faktiskt bullaren. När vi väl kom fram så var det knappt folk där, stängsel över vägen som jag och Emma skulle gå på. Sen gick vi bakom en ladugård typ och där luktade det kobajs. Vid 3 tiden var vi hemma igen, Emma fick gå in till sig och jag fräste hem till min sköna säng. Sen somnade jag skönt.

Idag är det inget speciellt som händer, tyvärr. Jag vet bara att jag skall vara ensam hemma. Det tycker inte jag om. Kanske kan bjuda några guldkorn på middag? Men det är nog på för kort varsel. Jag känner för mingel, god mat och coca cola.

Vi hörs nog senare. Nu skall jag prata bort mig för Martin ;)!

Varma hälsningar Sara


2 Januari 2009



1. Nyår firades med dessa vackra skor

2. Presenten jag fick av Linnea

3. Solnedgång, genom min egna skog

4. Jag har fått en vana, att sova länge på mornarna

5.  Min syster är något av den bästa jag vet

6. 2009 ska jag åka till modellfotningen igen

7. Nyår var jätte bra, tack gott folk

8. Ibland tror jag att jag kan dansa, men som Claeson sa "Sara du kan inte dansa, det har jag läst på din bdb"

9. Innan utgång är det alltid lite extra

10. Du är en stor vinst i mitt liv

2 Januari 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag körde bil, utan att någon vuxen var bredvid.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga, så på sätt och vis kan man säga ja

3. Blev någon av dina vänner förälder i år?
Nej, tyvärr.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, men min favorti hare i trädgården är borta :(

5. Vilka länder besökte du?
Tunisien, Norge och Sverige.

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha 2009?
Faktiskt, jag saknade att inte tåla rött. För det var nästan som ett partytrick att jag blev tjockis

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
12 mars, 14 mars och 2 Juni  

8. Vad var din största framgång 2008?
Att jag inte längre får dåligt samvete när jag skolkar och körkortet <3

9. Största misstaget?
Hahahaha, att jag lät min nyckel delas med en till.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, jävla scen jävel!

11. Bästa köpet?
Oj, jag vet inte faktiskt. Kanske köpet av min bil. Fast den fick jag ju?

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Alkohol, kläder och bensin

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
När körkoretet låg i plånboken och mina vänner.

14. Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2008?
Pink - So what

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare :$

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Pratat mig till rätta.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Åkt ifrån mamma

18. Hur tillbringade du julen?
Hos min farmor med famljen och pappas sida.

19. Blev du kär i år?
Nej, eller kanske lite.

20. Hur många förhållanden?
Noll!

21. Favoritprogram på tv?
Andra Avenyn <3

22. Bästa boken du läste i år?
Vadå? Jag vet inte...

23. Största musikaliska upptäckten?
Hanson <3 hahahaha

24. Något du önskade dig och fick?
En äckta vän.

25. Något du önskade dig men inte fick?
En ny bil

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Söp mig full och räddade mig själv från världens fight. Samtidigt som jag sov jävligt gött.

27. Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Skolan kunde ju gärna ha slutat.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Slapp men ändå uppklädd

29. Vad fick dig att må bra?
vänner, sommar.. Allt det vanliga

30. Vem saknade du?
Får jag nog inte säga, för då flippar den tillhörande.

31. De bästa nya människorna du träffade?
Simen <3

32. Årets sötaste?
Linnea. <3

33. Årets hetaste?
Oj, helt klart .... HEMLIGT

34. Årets största kärlek?
Till min Emma <3

35. Årets besvikelse?
DU!

36. Årets bästa?
Att fylla 18 och få körkort <3

37. Årets snällaste?
Men inte fan vet jag.

38. värsta dagen på året?
När jag insåg att vi inte är lika nära längre :(

39. årets största förlust?
Att inte ha någon resa med vännerna.

40. vad blir årets nyårs löften?
Att inte ta på mig allting.




Uppdatering, 1 Januari 2009


Halsbandet jag fick av Linnea Linderoth i Julklapp.
Så sweet.


Nytt år, Nya möjligheter - Välkomna det nya året 2009

Nu har vi smällt raketer, skålat med skumpa, sprutat skumpa, fått nyårskyssen och allting är som det borde. Bakruset har smugit sig fram och med det förstår jag att kvällen igår blev lyckad. Jag firade inte med dom jag trodde att jag skulle fira med, men jag är så glad att jag gav kvällen en chans. Jag tvekade till en början, men allting föll på plats ganska snart. Bäst var vid 21 tiden, då dom andra kom. Jag hade ju sätt er, allihopa. Och ni hade sätt mig, innan? Jag förstår inte. Jag hamnade i den där tragiska situationen då jag tänkte "Varför kan han mitt namn?" Men varför skulle det vara mer konstigt att dom visste mitt än att jag visste deras? Nu är det 2009 och det känns redan bra.

Jag ser tillbaka på året 2008 med lite skeptiska ögon. Vet egentligen inte om jag är nöjd eller missnöjd med mina handlingar. För det mesta har jag känt att livet är ganska värt ändå. Samtidigt som jag känt lite ångest och lite vemodighet. Jag tror att allt jag gör har en baktanke, men jag är inte säker. Det kanske är så att allt man gör är meningen. Ingenting kan kontrolleras, eller bestämmas i förtid. Det är konstigt att man förstår så bra, för egentligen förstår jag ingenting.

Varje gång jag skrivit ett inlägg får jag komentaren, Sara jag fattar aldrig vad du pratar om i din blogg. Som svar brukar jag knappa fram - Nej det är meningen. Allt i min hjärna är som en stor gröt, ingenting får att riktigt bena ut och lösa. Det bara är så. Men jag är nöjd och jag har vant mig med att inte kunna tänka klart.

Det är dags att än en gång ta del av det nya året. Hoppas att ni andra stjärnor i mitt liv fick en bra nyår. Det kändes tomt att inte fira med er, dom gamla men det är en smäll jag får ta. Det är en gemensam sak att fixa.

Linnea, förgylde ännu en kväll i mitt liv. Du är oslagbar. Tack för julklappen, den var så fin. "Sara, den symbolen som är på julklappen symboliserar vad du är för mig"  I paketet låg ett halsband med en stjärna, jag blev så glad. Du är lyckan.




PANG PANG PANG - GOTT NYTT ÅR