Fredag

Imorgon blir det kalas i Fjällbacka, härligt. Men först blir det jobb på Smögen. Jag har fixat så jag inte kör på Söndag vilket ju är PERFEKT!
Jag hoppas få träffa ne hel del folk, för det är många jag nästan aldrig längre träffar trotts att avståndet som max är 1-2 mil. Det är skrämmande, tiden skyndar långsamt. Det blir till att ta ett glas vin ikväll och bara kolla på TV. Efter en dag på jobbet så blir i alla fall jag trött.

Igår hade jag en underbar kväll med Linnea, Louise och Ida. Fan vad jag gillar er! Vi hade skoooj. Vi spelade Poker, klädde ut oss, sjöng till greace och var allmänt tjejiga. <3

Igår åkte även en som jag inte ville skulle åka, jag kommer sakna dig : (


 

Torsdag

NoneNoneNoneNone


Onsdag

Idag har jag kollat betygen på dexter, dom såg fina ut. Eller fina för att vara mig. Jag blev förvånad över mitt betyg i tyska, jag hade nästan räknat med fortsattkurs men jag hade visst kammat hem ett VG där :) Blev positivt överraskad. Jag tycker om skolan ibland, eller i alla fall när det går uppför. Nu har jag klarat av 2 år på gymnasiet, ynka ett år kvar att satsa. Nästa år tror jag det kommer bli roliga ämnen, så som geografi B, pedagoskisktledarskap, retorik, svenska C osv. =)

Nu har jag spenderat fyra dagar med min älskade Emma. Det känns så jävla underbart. Jag får aldrg nog av henne, vi kan skratta vi kan gråta. Vi har hunnit besöka torp två gånger, ätit glass, ätit på restaurang två gånger, bestämt oss för att bli sambos i Göteborg om ett par år samt hunnit sova över två gånger. Så himla underbart känns det. <3
Nu är det sommarlov och det är endast jag själv som bestämmer tiderna och syslorna.

På fredag börjar allvaret igen, mer eller mindre i alla fall. Det blir jobbjobbjobb. Men det skall bli jävligt gött faktiskt! väntar ivrigt på löningen. Och den 11 Juli blir det antagligen konsert i Strömstad för min och några tills del. Det skall bli fett skoj. Håkan och Kent spelar = ) Hoppas på en sängplats hos babe efter ;) haha! Och nu menar jag inte att min syster är min babe^^


Varje gång jag ser att du besökt min bilddagbok får jag en klump i magen.
Varje gång jag ser ditt namn på msn får jag en klump i bröstet.
Jag är stark nog att blunda.
Jag är stark nog att hålla tillbaka tårarna.

None

Sommarlov.

Tillbaka till verkligheten igen.

Ibland vill jag spola tillbaka tiden och ibland vill jag spola fram tiden. Just idag är en sådan dag som jag vill spola tillbaka tiden. Först och främst vill jag spola fram till den 10 Juni 07 för att jag den dagen gjorde mitt livs misstag som jag änn idag ångrar. Ett ärr kommer förevigt finnas i mitt hjärta och våra minnen vi tillsamans har skapat kommer aldrig att suddas ut. Du var perfekt och du är perfekt.

Sedan vill jag spola tillbaka tiden till den dag eller den tid då allting gick utför mellan oss. Den dag då vi hamnade i samma klass och allting bler mer eller mindre kaos mellan oss. Jag minns det, glädjen som bodde inom mig över att vi skulle gå samma linje på gymnasiet och jag skulle få träffa dig, min älskade vän varje dag i plugget. Det var såklart för bra för att vara sant. Vi hamnade i samma klass efter ett tag och efter det har allting runnit ut i sanden. Så många har kommit emellan oss och vi lever numera två olika världar under samma tak. Jag saknar tiden och jag saknar dig. Jag minns alla vackra stunder då vi dinglat med benen över havets blåa vatten eller då vi legat dubbelvikta på en filt ute på gräsmattan och skrattat oss fördärvade över något korkat som hänt. Jag minns allting som om att det hänt igår, jag minns det såväl så att jag ibland funderar på om det var nyligen allting skett.  Att spola tillbaka tiden är en omöjlighet, jag vet! Men jag lever på hoppet just nu. Snälla, ge mig dig tillbaka. Jag saknar våra lata dagar på stranden, våra fnissiga stunder hemma i någons säng eller stunderna då vi ringde och pratade strunt i timmtals.
Vi har börjat prata om allting som hänt, men frågan är om vi någonsin kommer komma igenom alla händelser. Tiden går för fort fram. Jag hinner inte längre med. Snälla, stanna tiden! Jag vet att du vet att det är dig jag skriver om. Det glädjer mig. Det är ett tecken på att du förstår mig och att jag förstår dig. Snälla, allitng kan inte vara bortblåst. Det är omöjligt.


Ta mig till kärleken.