Tisdag

Tisdag vecka 40 och jag har äntligen insätt vikten i att träna.
Det är en känsla som inte går att beskriva, efter ett träningspass. Man är så duktig och kalorier är förlorade i rätt mängd. Har äntligen införskaffat mig ett träningskort på Friskis&Svettis. Så nu är det träning träning träning.

Måndag: Core eller Ki-boxning
Tisdag:
Onsdag: Medel pass
Torsdag:
Fredag: Medel pass

Det här är planeringen så som den ser ut i nuläget. Hoppas att jag lyckats få med Johanna nu också. Hade varit jätte roligt för då är vi 4 tjejer som tränar där. Linnéa, Lisa, Johanna och Jag.  Man blir motiverad när man vet att det ger resultat. Man får en utdelning som känns skönt. Nu skall jag inte snöa in mig på min träning, jag skall skriva om andra saker också.

Jag har förstått att det inte är så jobbigt att gå i skolan. Jag har hitills lyckats klarat mig undan att plugga sen skolans start. Det är sant, jag har inte öppnat en bok. Eller jo, okej det har jag men det har inte varit något ansträngande. Jag har nästan glömt hur man gör när man skriver en uppsats eller hur man gör när man skall räkna ut ett tal med potagura sats. (ursäkta stavningen där)

Det är höst ute, löven har äntligen börjat falla ner från träden och ett täcke av röd/oranga löv liggerpå trottoarerna. Det är som att staden ändrat färg. Jag älskar känslan av höst. Jag blir inte pigg alls eller uppåt men jag blir inombords stark på något sätt. Det är något som får mig att mysa till lite extra och unna mig saker så som en kanelbulle och ett glas mjölk framför Andra avenyn eller en liten skål med chips framför Äntligen hemma. Ja ni läste rätt, jag ser på äntligen hemma!

Nu är det dags att sätta på grytan, för nu skall jag laga broccoli och fullkorns fjärillar. Hejdå =)
Föresten. jag trivs i uddevalla. Det är nice.
/ Sara den Rara!

Lördag

Idag är det lördag, dålig jävla lördag!
Jag vill inte inse hur det ligger till jag vill inte det.

"För jag vill inte träffa dig, Det kommer aldirg bli du och jag. Tycker inte d ser bra ut. Tycker inte om din personlighet. Du är för lätt. Jobbig för fan. Du borde la ha fattat det efter all dess tid som har gått och alla bortförklaringar jag gjort. Låt mig vara. Är ingen som dissar folk men det får vara nog nu. Du borde ha fattat det för längsen. Hitta dig någon annan!"


Förstår ni nu? helvete


Fortfarande söndag.

Jag har kommit på hur jag ska färga håret nu. Det blir mörkt med guldiga slingor. Bra eller dåligt?
Så den första bilden säger grundfärgen och den andra säger slingfärgen =)

Söndag

Idag är det söndag, en söndag som suger!
Jag är arg och besvken på en persons kompisar. Förstår inte hur man kan lova saker i någon annans namn, Jag satt i 2h och väntade på en buss helt i onödan. Du kom aldrig, eller joo men inte till platsen som vi bestämt. När jag ringde dig blev du ledsen på dina kompisar, men vad faan spelar det för roll? - "du" lovade men svek.
Du håller alltid på principen "jag står för mitt ord" och det gör du verkligen men då får du faan tygla dina vänner så dom håller sina ord också. Jag hatar det FAN!
Om man låtsas vara någon så ska man fan avslöja det innan samtalet har kopplats ner. Jag grät och jag sparkade. Arg var verkligen känslan som fanns inom mig. Två jävla timmar.
Jag kokar, släpp ut mig.

Söndag

Nu är det söndag igen och det är dags att för andra gången den här veckan packa väskan. Jag har blivit lite av en backpacker känns det som. Men jag trivs, jätte bra!

Igår hände något jag aldrig trodde skulle hända. Du kontakta mig, vi träffades i syftet av att du skulle komma hem efter Tanumstrand. Efter avsläppet hemma hos dig, skickade DU sms och bad mig komma tillbaka för att mysa. Det är obeskrivligt. Jag åkte inte tillbaka, jag ångrar mig. Snälla, låt mig få chansen nästa helg igen. Du sa ord som "vi låter var sak ta sin tid". Jag förstår inte. Är det sant? JAG KÄNNER MIG GLAD!

Dags att ännu en gång runda av. Skriver nog mer ikväll, när jag kommit tillbaka till Uddevalla igen.

//Sara Louise Danielsson.  

-

Lite page stuk, med blonda slingor samt lite brunt här och var.
Kommer det passa mig?

Lördag

Det är lördag idag, en ganska slapp lördag hitills.
Jag sitter och lyssnar på musik som patrik skickar till mig, jag vet inte om jag kan påstå att det är så vidare bra musik men i alla fall något att lyssna på. Jag sitter ensam hemma, i minst 2 timmar till. Det är skönt, jag springer fortfarnade runt i morgonrock. Min blåa morgonrock.
     Igår var det kalas i Rabbalshede, hos Oskar i stugan. Det sög! Jag vet inte vad det var som gjorde att det var så tråkigt men allting kändes konstigt och ingen var som dom brukar. Vid klockan 00,30 tröttnade jag och Pontus så då åkte vi hem till våra goa sängar. Vi är bästa grannar. Jag hade en däckad Daniel på axeln i bilen påväg hem också. Det sög ännu mer.
    Ikväll tror jag att jag skall göra middag till familjen, flygande jacob. Det är så himla gott. Som tilltugg skall man ha Sallad med roccula i, samt vitlöksdressing. Det är obeskrivligt hur gott det är. Eller så skall jag be mamma göra potatisgratäng och fläskfile med stekt svamp till. Mat är något av det bästa jag det. Mer mat åt folket!
   Jag sitter ofta nu för tiden och kollar på balklänningar, studentmössor, stundentbilder och tänker ut vilken bild som skulle passa på min skyllt. Jag har nog fått någon slags sluta-skolan feber för såhär har jag aldrig hållt på innan.

Just nu lägger jag energi mest hela tiden på att hålla mig vaken. Det är något i min kropp som saknas, kanske någon som kan bilda energi till mig? Eller är det så att jag har så mycket energi i kroppen så att jag egentligen måste ha något eller någon att lägga all energi på?. Jag vet inte vart skon klämmer, jag är ingen farbror doktor.
   Över till dagens stora gåta. Är det du eller jag som skall säga förlåt? kommer det någon gång bli som förr igen? Och varför känns det som allting är bortkastat?


Sing á long Flaggstång // Sara the booper.

dålig jävla torsdag

Jag är tom på ord. Du svek mig.
Fuck off!

Onsdag

Jag är mullig.
Det hjälper inte att vara ute och gå.
Jag måste börja gå på gym.

-Han har sagt det.

Detta är tragisk fakta.

Söndag

Idag är det söndag och jag är mottligt taggad till att åka in till Uddevalla igen. Jag vill vara hemma och bara mysa med min mamma. Äta god kvällsmat, prata om konstiga saker och bara finnas. Det är så härligt.
Jag har tänkt på det ett tag, att egentligen är jag ingen storstads människa, men jag gör mig till en. Uddevalla är en ganska lagom stad att börja sin resa i. Det finns restauranger, cafée, barer, nattklubbar, internet cafée och bowlling hall mm.
Man klarar sig, man kan hålla sig sysselsatt. Dessutom är det lätt att komma hem om något händer. Tågstationen är 200 meter från min entrédörr. Jag är nöjd!

Det är som sagt söndag och jag känner mig på väldigt bra humör. Det prätter i kroppen på mig och jag mår bra. Att känna sig pigg och glad är en lycka för mig. Då känner jag mig på något vis fulländad. Vad mer behövs? Jag sitter här i morgonrock och softar framför youtube, bilddagboken, bloggen och msn. Det är det som är en slapp söndag. Bara göra ingenting.

Fan, jag vet verkligen inte vad jag skall ta mig till. Varför svarar du inte när jag söker dig? Varför ignorerar du mina frågeställningar? Jag ber dig - Ta tag i situationen. Dina vänner säger att du har fullt upp med "annat" och jag vet vad det andra är.. Det är andra, sånna som jag! Ryck upp dig, erkänn och slå dig fri. Det tar bara tid och kraft att låtsas.







Lördag.

Jag har börjat kolla runt på internet efter snygga balklänningar nu. Jag har hittat tre godingar.
Det är svårt, väldigt svårt. Många små pusselbitar som skall passa ihop för att allt ska bli lyckat.  Färg på klänning, storleken, längden, assesoarerna & partnern... Jag har bestämt partner sen lång tid tillbaka, men flickvännen bestämmer så det blir nog inget med att jag skall gå med honom. -Tråkigt
Jag  återkommer.