tjohoooo

Nu sitter jag här iklädd mina jobbkläder, om 30 minuter ska jag åka upp till Strömstad för att börja dagens arbete. Jobbar från 12-20.15 det kommer gå bra =). Är lite nervös, för jag vet inte vilka jag ska jobba med idag, men som alltid är dom säkert snälla.

Jag drömde förövrigt två jättekonstiga saker, den första var:
Att jag skulle börja jobba 17.00 på konsum och vid 16.45 så var jag och emma i fjällbacka då blev jag jättestressad och började skälla på henne, på 10 minuter hann vi upp till nordby där vi köpte varsin gunga (!!!!!) och sedan åkte jag till jobbet och då hatade alla mig.
Den andra drömmen var: Att min granne Monica hade solkräm i halva ansiktet, och när jag frågade varför så förvandlades hon till cruella devil hahahahhaha! LÄSKIGT!

Nu måste jag kila iväg, puss och kram från Sara




Ps: Solen skiner och jag vill sola!

Tjolahopp


Kom precis in genom dörren från en lång härlig promenad med Jennifer. Vi gick upp till Bleket och tillbaka ner med några omvägar. Fan vad vi är duktiga :)
Nu sitter jag och äter färsk ananas och apelsin, tänk om detta kan hålla i sig :) .

Imorogn åker jag hem igen, för att sova ut och sedan åka in till Strömstad och jobba på onsdag. Från 12-20:15.
Hoppas att allt är bra med er :). Kramar från Sara


Sommar typ

Idag var det dåligt väder när jag stod upp, men när jag besökte ballkongen så kom solen framkikandes. Så efter skolan fick det bli veckans första besök på Råddan. Jag Johanna Linnea och Ida satt där i flera timmar<3 så mysigt. Sedan vid 15.30 tiden så fick jag lust att ta hål i örat så då gjorde vi det haha. Det som är så speciellt är det att jag skulle ta i tragus men min var för liten fatta liten den är då eller höhö!


Kolla på hålet inte på mig haha!


Jag älskar Uddevalla idag, för nu känner jag att det har ett stort utbud. Men imorgon kommer jag nog att hata staden igen haha! <3 Västkusten eller Bästkusten är oslagbart.

Sköt om er <3

Söndag - april

Hej kära blogg!

Nu har det gått ännu en helg och för varje helg som betas av ju närmare kommer vi balen och studenten. Nu har jag skrivit inbjudan till min student och målat upp ännu en bild över hur min studentklänning ska se ut. Det luktar lycka i luften. Hoppas träden hinner att slå ut och att liljekonvaljen blommar, så som den alltid gjorde när man gick i grundskolan. Jag kommer ihåg hur pirrig jag alltid var inför avslutningen i kyrkan, det var en stor dag. I nian var jag en tjej som inte visade känslor, allmänt känslokall var jag. Jag töntförklarde dom som grät på avslutningen året innan och jag kunde inte förstå hur man kunde bryta ihop inför en sån jättepublik. Gissa vem som stod där framme och grät högst av alla och framförallt mest av alla, jo jag! Ibland händer saker man inte tror ska hända haha.

Den här helgen har varit mysig men ganska så konstig. På fredagen så jobbade jag först 2h på jobbet och sedan när jag kom hem ringde mitt D och frågade om jag ville komma ner till Lilla Berith. Jag frågade Emma om hon ville åka med och självklart ville hon det. Så vid 23 tiden var vi där och det var en del folk. Efter en liten liten stund på trappan så kom frågan om jag ville köra till Uddevalla, jag ställde upp :). Så vid 00 tiden var vi inne i Uddevalla och ett besök på Harry blev det. Sedan åkte vi till Gabbe på vägen hem och sedan hem till mig och sov. Emma åkte hem, men D åkte med mig :). Total lycka! På lördagen var det bara slappning fram till 14-15 ungefär, då åkte ja ner till Emma. Vi åkte bil bort till Badberget och satte oss där och kollade på båtarna som åkte förbi. Jag älskar verkligen havet! Emma satte guldkant på den dagen :)
På natten kom D och sov hos mig igen, jag älskar verkligen känslan av att vakna upp tätt intill någon. Idag har jag bara tagit det lugnt. Föresten så var jag bjuden på en jätterolig maskerad i helgen, ibland hatar jag att jag har ett jobb.

Nu sitter jag i Uddevalla igen och trycker ivrigt på tangenterna. Jag försöker formulera en mening som kan beskriva hur ja känner idag men det går inte så bra. Jag vet inte hur jag liksom ska formulera mig för att inte låta som en liten fjortis. Men det är så att jag känner mig lite nere idag, men det är nog bara vanlig söndagsdepp. Ville inte alls åka in till Uddevalla förut.




Sköt om er nu där ute, tänker på er :)
Ps: Jag hoppas på lika många fikor på råddan den här veckan som förra. Jag totalt älskar att sitta där flera timmar i sträck och snacka om allt och inget med nära vänner <3.

ojojoj

Nu har jag tagit min morgon-blogg-runda! Jag blir så avundsjuk när jag läser Kenzas, då hon skriver att hon har det hur bra som hellst i New York och att hon inte kan gå tomhänt ut ur någon butik. Eller när jag läser i blondinbellas blogg att hon är i Alcudia med sin pojkvänn och pimplar drink efter drink och går timmtals på långa shoppinggator. Det är klart att man inte vill sitta här hemma, iklädd röd morgonrock och röda raggisar. Visst solen skiner, shoppingen finns med några mils avstånd och en kärlek har jag, men det där lilla extra det hittar jag inte här. Jag längtar som en tok till den 7 Juni nu, då jag och min syster skall åka till Turkiet, Alanya. Då ska inte jag hålla min plånbok stängd och min sniktarm ska verkligen inte stoppa mig när jag hittar alla de där perfekta köpen.

Igår hade jag en underbar kväll, vad mysigt det blev tillslut. Allting började runt klockan 19, då jag satte mig i bilen och åkte hem till Sandra. Där skulle vi grilla med några och bara ha det trevligt. Vi satt där ute på alltanten i ungefär 3 timmar, det kom rök ur munnen på oss och våra tänder slogs ihop några gånger (vi hackade alltså lite tänder ibland). Värmeljus och filtar fick värma oss. Vi hade dukat till sex stycken, men det var bara jag och Sandra som tog del av den underbara maten. För dem som skulle komma kom inte först, sen ringde vi några andra då fick dom ett projekt i vägen....jaha tänkte vi och gjorde det bästa utav situationen. Vid 23 tider så kom våra små sötnosar och förgyllde vår kväll, ni satte guldkant på den :)
Känslan var magisk, Fan vad konstigt bra det känns.

Nu tittar jag ut ur mitt rumsfönster och inser att solen står högt på himlen och solstolen väntar på mig, trotts min röda näsa och mitt röda bröst (det där mellan haka och pattarna) så ska jag nog gå ut och läsa lite. Hörde ni, jag ska läsa!!!

Ha en underbar dag och kväll, sköt om er // Sara

Studenten knackar snart på våra dörrar

Det var inte längesen jag dansade med berusade steg på GG:s 100 dagars fest. Det var en tisdag för en rad veckor sedan nu, ändå minns jag den som igår. Då var det 100 dagar kvar, nu är det inte ens 50 dagar kvar. Solen skiner, citronfjärillarna har lämnat sina vinterbonader och de första fräknarna har kommit till mina kinder. På dessa drygt 50 dagar har jag hunnit med så sjukt mycket, frågan är om de sista 50 dagarna kommer att vara lika effektiva?

På dessa dagar har jag hunnit:

Att börja jobba på mitt nya jobb
Att bli kär
Att lyckats övertala mina föräldrar om att jag är värd att bli bjuden på resan till Turkiet
Att presentera mitt gryn för familjen
Att göra två rester som jag haft efter mig
Att gilla min lägenhet
Samt
Att säga upp min lägenhet.

Tiden går fort nu och den tröga uppförsbacken har nått sin topp, vi är påväg nerför nu och det går med en jäkla fart.
Studentmössan har kommit, champangen är utvald, champangeglaset är inristat, balklänningen är köpt, skorna är köpta, smyckena, kavaljeren är fixad. Ja det är bara tre saker kvar att fixa, studentklänning (!!!!!!!), studentskor samt bil till balen.
Detta kommer bli så sjukt grymt. förövrigt kommer jag bo hos min Linnea den sista veckan, allt för att underlätta vår galnaste vecka i hela våra liv. Fy fan, du kommer bli som min extra syster I LOVE YOU!


Nu är det min tur att blicka upp mot skyn och välkomna framtiden med öppna armar. Vi får se om mina resor blir av, om mitt drömjobb blir till verklighet och vi får se vilken hundras det blir som får finnas vid min sida. Livets resa har snart börjat, jag känner lite nervositet inom mig. Det är galet nära nu.


Idag är en dag som jag med ett leende på läpptarna sitter framför datorn och har feber samt snorar sönder. Men jag vaknade med ett gott humör och kommer lägga mig med ett gott humör också. Min sötnos har hört av sig och jag vet hur bra allting kommer att bli. Låt tiden gå långsamt, eller i alla fall i uppskattad takt.


<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3

Ibland kan man inte bara acceptera allting

Det var längesen jag satt och torkade tårarna på mig själv. Det var längesen jag nöp mig runt om på kroppen och kände att handen blev mer än halvfull. Det är inte längre den där fasta och fina kroppen jag går runt med. Det är inte längre dom där låren som inte går ihop när jag traskar gatan fram. Det var längesen jag tänkte så mycket på tiden då jag försvann. Det var längesen jag nästan längtade tillbaka. Det finns dieter hit och dieter dit. Det finns ingrepp som kan göras och det finns mediciner man kan ta. Det finns stora flotta gymm som borde locka och det finns snygga träningskläder i stadens alla butiker. Sen finns lilla jag, eller nej ursäkte STORA jag. Motivation, vilja och mål...ja det är något jag måste skaffa mig.

För några månadersen satt jag och grät över att jag kände mig som en ensam varg, några veckor senare träffade jag en gestalt som fått mig så glad. Någon som fått mig att blicka frammåt igen. Dessutom har vårsolen kommit till Bohuslän och skolan har haft ett uppehåll. Nu väntar jag bara på att en vändning ska ske, kanske kom den idag, kanske kommer den imorgon. Jag hoppas att jag slipper torka tårar pågrund av dig, jag hoppas i sånna fall om tårarna sviker mig att dom kommer i form av glädjetårar. Du passar så bra in i mitt liv.

Är det så att ett sund liv är ett gott liv, eller kan en med ett osunt liv också leva gott? Jag gör diverse saker som jag inte borde, men gör ändå. Kan det påverka hur allting ser ut nu för tiden? Jag blir tokig.
Nu skiter jag i vad ni säger och jag skiter i att detta inte är bra för mig själv. Smoothie och juice, ni ska bli mina bästa vänner <3.

Imorgon drar helvetet igång igen. Jag kommer dö! Som tur är så åker jag hem på eftermiddagen igen, det längtar jag till.Förhoppningsvis kommer jag inte sova hemma, utan i en annan by nära Fjällbacka, Kville och Bottna.

Ta hand om er där ute. Hoppas ni är nöjdare än jag :)
Puss och Kram. Ni är så fina

punkt slut

Jag var ingen bloggare, jag blev ingen bloggare och jag är ingen bloggare.
Jag säger upp mig!