VI RÄKNAR NER NU

Nedräkningen har börjat och jag längtar så jag snart döööööör!
Igår började allting på allvar, då var avslutningsmiddagen i skolan sedan blev det glass på donken haha. Idag ska jag hem till Ida min sköna böna och förfesta för att sedan dra ut. Imorgon blir det vinkväll med tre bäston och på fredag vet jag inte. Helgen blir lugn med jobb och mys. Sedan börjar STUDENTVECKAN!!!!
Måndag: ?
Tisdag: Landbaden
Onsdag: Harrys
Torsdag: STUDENT
Fredag: Smögen
Lördag: Jobb!!! (orka)
Söndag: Åker till Alanya

Det är nu man skulle haft ett konto som hade 8 siffriga belopp på sig, det är även nu man skulle haft dom där berömt fina naglarna. Jag hatar att jag biter på naglarna men jag älskar att det är lika snuskigt som att slicka en toaring. BADASS!

Nu är sista uppgiften i skolan inlämnad och jag är så himla nöjd. Har bara fått veta tre slutbetyg ännu, men får snart veta resten. Jag är nervös.
Det har varit sjukt dålig uppdatering hrä i min blogg det senaste och förlåt för det men jag har inte haft tid. Och jag vet att jag inte kommer ha tid nu framöver heller. Idag åker jag ju in till Uddevalla som sagt och kommer förmodligen inte hem fören på fredag.

Sköt om er, älskade ni <3


Utkast: 20 maj ...

20 maj 2009, studentbal för Margretegärde.
En kväll att minnas, vilken dans man kunde dansa med den jättekjolen på klänningen. Alla mina kära ÖP vänner gjorde kvällen till en helt underbar kväll, ett minne för livet <3



Tillgänat en mycket fin tjej <3

Jag vet att du behöver någon som håller din hand när den hårdaste vinden viner fram mellan klipporna.
Jag vet att jag är den du tyr dig till när vågarna slår som hårdast.
Jag vet att jag är den som får dig att må bra, allra oftast.
Alla går vi igenom stunder då vi inte är nöjda med vår tillvaro.
Alla gör vi det, hur omänskligt och konstigt det änn känns ibland.
Alla har vi stunder då ingenting eller mycket inte fungerar. Vi måste blicka frammåt gumman.
Det är inte lätt att stå ensam kvar när de andra ridit iväg på sina vita hästar.
Det är här jag kommer in i bilden för dig, jag lämnar dig aldrig ensam kvar.
Du lastar aldrig över något på mig som jag inte mäktar med. Jag finns här för dig, verkligen hela tiden <3



Tisdag, 19,12

Nu kom jag precis hem från min frisör, det tog 2h och 30 minuter. Det gick jättebra fram tills dess att hon skulle kamma ut håret, jag började nästan gråta så ont det gjorde. Som tur var så hade vi mycket att prata om, det är mycket som bubblar i min hjärna just nu så det var skönt att prata av sig. Ibland behöver man någon att prata med som inte står en nära. Vårat samtal handlade om allt från student, jobb, bal till framtidsplaner.

Försökte få en bra bild på håret men jag lyckades inte så bra, för det ser jättemörkt ut på alla bilder men det är det inte egentligen. Det blev en guld-grun ton och slingorna är många och smala/tunna. Jag är nöjd!
Eller jag vet att jag kommer bli nöjd snart i alla fall, det är ju fortfarande jätte ovant.

Snart kommer Sandra hit tror jag, om hon kunde fixa skjuts. Det händer mycket just nu, vill inte vara ensam en sekund.
Och när jag ringde för att fråga om en viss person ville hit fick jag svaret "Jag är trött, grinig och sugen på att se på fotboll". Okej tänkte jag, jag ska inte störa. Så den planen gick i spillror ganska snabbt om man säger så. Tråkigt, det var snart 1v sen nu. Fy fan!

Jag har sjukt mycket att skriva om egentligen, men jag vill inte dela med mig av det tror jag. En annan dag kanske, då jag är bättre på att formulera mig. Idag är en dag som  jag nog bara är bra på att tänka.

Ha det så bra allesammans <3

Tisdag

Idag är det en bra dag, en dag som jag känner att mycket fungerar för mig. Ännu en bra sak är att vi är lediga idag!
Jag började dagen med att ta en promenad på 5km och sedan äta en god äggmacka med majonäs på haha. Sedan blev det till att hoppa in i duschen för att tvätta av mig allt smutts och svett från promenaden.
Kom precis hem ifrån mamma, hon bjöd på middag och sedan gick hon och handlade lite medan jag passade affären. Vid 16 idag skall jag åka till min frisör Jessica och slinga håret. Det kommer bli så skönt att ha det gjort, jag hatar nämligen att sitta still i en frisörstol i typ 2h haha. Men som tur är så tar det kanske inte så lång tid. Tänkte åka och hälsa på hemma hos Kusin Joel sedan också :).

När jag var på Tanum förut så passade ja på att gå in på banken och kolla lite saker. Det slutade med att jag skulle få tillbaka lite pengar som varit draget. Ibland har man tur!

Resten av veckan ser lugn ut. Har ett stort arbete som ska in på fredag, men känner jag mig själv så kommer det tidigast att vara inlämnat på måndag (!!!!!!). Har även ett litet test i naturkunskap på fredag, fysik! Det blir nog till att träffa min Jennifer i veckan så att hon kan hjälpa mig lite, hon är kung på Naturkunskap I Like <3.

Nu ska jag gå upp och ta lite hostmeddi, sedan blir det till att ta lite kort och sånt. Ha det så bra där ute. Sköt om er.
Kramar från Sara

Så jävla bra

Idag är det nog världens bästa dag.
1) Jag fick mina fina klänningar hemskickade på posten från Nelly idag.
2) Jag blev positivt överraskad när jag gjorde ett kontoutdrag
3) Snart kommer typ deklarationen
4) Jag har bara en månad kvar i skolan
5) Jag har fått lite mer färg i ansitket och över pattarna
6) MAMMA SKA BETALA MINA KLÄNNINGAR + ETT PAR SKOR!! Älskar dig mamma <3
7) Jag har fått en bekräftelse :)
8) Jag har klickat hem ett par skor från nätet idag, kommer nästa vecka.
9) Jag hittade ett naturkunskaps arbete på datorn som min lärare hade slarvat bort, YES!

Jag vill inte gå och lägga mig för tänk om en tioende sak händer.
God natt mina favoriter <3





Puss

Tjoooho

IDAG KOM MINA KLÄNNINGAR FRÅN NELLY!!!!!