Tisdag 23:30

Har försökt hela dagen att formulera mig, men det går inte. Jag tänker bara på en enda sak just nu, tankarna får skrivas ner på papper istället. Annars tröttnar ni för fort på min lycka. Puss

Lovet

1 april - Flexdag och plugg
2 april - Klippa mig 12:45 och sedan Tanum med Johanna
3 april - Utgång i Uddevalla med sötnosarna
4 april -  Jobba 17-20,15
5 april -  Jobba 10,45-14
6 april -  Jobba 11-20,15
7 april -  Jobba 9-18
8 april -  Jobba 11-20,15
9 april -  Jobba 9,30-17
10 april - Jobba 12- 20.15
11 april - Påskafton
12 april - Påskdagen
13 april - Annandag påsk

Schemat är fullspäckat, men jag är nöjd :)

:)

Nu kommer jag ihåg hur det känns igen. Känslan gör sig påmind och det är det här jag har längtat efter så sjukt länge nu. Jag känner mig glad och positiv. Tänk om detta är början på något. Wiiiiiiiiie

RESAN ÄR BOKAD!!!

Nu har jag och min syster äntligen beställt resan till Turkiet. Vi åker den 7 Juni och kommer hem igen den 15 Juni. Det ska bli så himla skönt att komma bort ett tag. Vi åker till Turkiet, närmare bestämt Alanya vi kommer bo vid den östra stranden, hotellet ligger PÅ stranden, fattar ni vilket läge eller. Vi har halvpension och gångavstånd till stans bästa shopping. Restaurangerna är många och mysfaktorn ska tydligen vara hög. Dock kostar det sitt pris att leva i denna lyx, vi valde det dyraste hotellet, men hotellet med det bästa läget.

Från flygplatsen tar det 2 timmar med buss, hotellet vi kommer att bo på heter Panorama och på det har vi en jättestor pool där vattengympa och andra aktiviteter förekommer. En tvårättersmiddag kostar ca 150 svenska kronor och en öl kostar 20:- Vi kommer steka våra fläsk på stranden där havets temperatur ligger på runt 20 grader och luftens temperatur (i skuggan) kommer ligga på runt 25 grader.  Jag har inte ännu insett hur skönt detta kommer att bli.

Som jag sa i bilen hem "Det är bara två viljor att ta hänsyn till, det kan inte annat än bli bra"



Linda fyller 22 år idag

Idag är det min systers dag, det var idag för 22 årsen som hon kom till jorden. Hon var liten som en docka med mörkt brunt hår och stora klara bruna ögon. Hennes kropp var som pappas underarm och fötterna var små som tändsticksaskar. Nu har hon växt och blivit till en vuxen kvinna. Har gått från spjälsängsbarn till sambo i Strömstad. Idag lastar vi bilarna fulla och åker hem till henne i Strömstad, där ska det bjudas på tårta och skönsång. Klockan 15 startar det och jag längtar lite, det var mer än 3 veckorsen jag kramade om min syster.


Grattis på 22 årsdagen, du är guld.



Nu sitter jag här iklädd min volangkjol med blommor på, sminket är utkladdat i ansiktet och håret är plattat. Jag måste verkligen ta tag i detta nu, det är mitt förjävliga hår jag pratar om. Det är slitet, dassigt och jättetråkigt. Jag måste dessutom fylla upp min sminkväska, visst den är full av saker men ingenting är bra. Jag måste ha ny maskara, en till vardags och en till fest, ny foundation, nytt puder, nu rouge. Jag tar semester haha!

Snart ska jag och Jennifer åka till Göteborg och då ska jag ta med mig ett kontokort som inte skriker efter påfyllning efter tre köp, nej det ska vara mer pengar på det än så. Undra om det går att lösa, haha!
 
Nu väntas det macka ute i köket, det är bäst jag sätter mig till bords. Mamma och pappa är lite bitska idag, dom är nog trötta efter att ha ställt om klockorna. Nu ska sommarmöblerna fram, då ska klockan lika så ställas fram.

Gårdagen var hur mysig som hellst, Tack sötaste.

Puss och Kram från Sara

Vilken tycker ni jag ska ha på balen?




Frågan är vilken uppsättning som ska få pryda mitt huvud den 20 Maj 2009.

19.00 det är fredag

Det är fredag och jag är äntligen hemma i Fjällbacka igen. När jag kom upp till min lägenhetsdörr förut möttes jag av en överraskning. Där stod det två helt främmande människor och kollade bekant på mig. De frågade om jag var Sara och med lite osäkerhet svarade jag att det stämde mycket väl. Då kopplade jag vilka dom var, det var sånna som kanske ska ta över min lägenhet. Jag blir så förbannat trött på alla som ska komma och kolla hela tiden. Idag låg det underkläder, mackor och andra äckliga saker över allt i lägenheten. Dessutom låg det chips på hela golvet, från myskvällen igår. Dom var i alla fall nöjda, man kan ju hoppas att det blir ett slut på detta heltdisjobb snart!

Nu sitter jag och klickar runt lite på www.nelly.com Jag hittar jättemycket fina saker som jag nog ska beställa, har kommit upp i 1200:- nu. Är det då det är dags att skicka iväg ordern, eller är det då man ska klicka vidare. Det är ju ändå uppe i så hög summa, så då kan man kanske fortsätta lite till. Jag har i alla fall snöat in mig på svarta små söta klänningar, en med volanger, en med något slags kragliknande, ett linne med dragkedja och en jättefin skjorta som är lite längre. Hoppas jag vågar beställa idag, sist gång bangade jag på mållinjen.

På vägen hem idag satt jag med min joie, vi diskuterade hur det var att komma hem på fredagar. Vi kom fram till att de bästa med hela hemkomsten är lätt det att man får en god måltid. Men de fredagar då måltiden inte serveras, då känner man en sorg i kroppen och man lever vidare med detta missnöjda välkomnandet resten av kvällen. Idag blev det så för mig, jag fick VÄRMA mat som mamma och pappa ätit till middag. Jag blev jätte ledsen och började gråta. Jag vet att jag kanske är töntig, men det var faktiskt inte vad jag hade räknat med.

Jag ska nog klicka vidare på www.nelly.com nu. Jag älskar deras partyklänningar. Synd att skorna inte tilltalar mig lika mycket bara. Eller är det kanske tur?

Imorgon kväll blir det mys igen tror jag, hoppas inneligt :)

Massa mys från Sara, den fredagstokiga Sara

Vad glad jag är.

Natten var lång men ändå så kort. Jag vaknade gång på gång för att nypa mig i armen och kolla att det var på verklighet. Du låg där bredvid mig, tätt tätt intill mig. Jag hörde dina andetag och jag kände din mages lena hud mot min svankade rygg. Jag kunde inte sluta le och jag kände verkligen att det var så rätt. Varje gång du ryckte till eller drog ett djupare andetag hoppades jag ivrigt på att du skulle säga något till mig. Vid ett tillfälle sa du det, orden som jag så länge hade väntat på. Du sa det, med len och fin röst och jag hörde att du menade det. Du sa "Sara, du är så gosig". Jag la huvudet på kudden igen och somnade skönt. Idag vaknade jag klockan 6 och var pigg som en lärka.

Hoppas inneligt att detta håller i sig. Jag vill jag vill jag vill.


= )

Jag skrev en mycket välarbetad skrivning för en stund sen, den kändes för talande för att jag skulle ha mot nog att lägga ut den här i min lilla blogg. Det är inte många som läser, men det finns folk som är inne och tittar som inte har rätt att ta del av mina tankar. Den fick istället läggas som ett dokument i min mapp, jag vågade inte ens lägga den som utkast här på min bloggsida. Hoppas jag snart har rätt att lägga ut den, att vi är så nära att det blir till verklighet.

Idag är det inte alls varmt ute, det blåser och det är en del moln. Snart kommer pappa hem och hämtar mig, då ska vi åka och äta middag med mamma. Våran familjegrej har blivit att äta middag på olika platser tillsamans, oftast blir det att vi åker upp till mamma och sätter oss i musslanköket. Men när jag och pappa ska stå för middagen då blir det hämtmat, så som pizza, sallad eller dagenslunch. När vi sedan har avnjutit middagen ska jag få pappa att gå med mig upp till Hedemyrs och köpa present till min syster, hon ska ha kalas på söndag. Jag har redan köpt en sak, en mjuk sådan. Men jag vet exakt vad jag ska köpa mer, jag har två förslag så det ena får pappa taöver.

Dagens outfit är konstig, svarta leggins, grå klänning med stor krage och min älskade jeansjacka. Som pynt i öronen har jag mina nya svarta örhängen som jag fick i present, på armen har jag mitt fina stjärnhalsband som jag fick i julklapp av Linnea <3. På fötterna vet jag inte vad jag ska ha, kanske några små klackisar. Den som lever får se.

Jag har blivit en slarver verkligen. Det senaste har det hänt så mycket saker.
Jag har kört in i garageporten och förstört min backspegel.
Jag har glömt tecken ute på balkongen över natten, så att dom nog är förstörda nu.
Jag har glömt köra in bilen, två gånger på en vecka.
Jag har tappat bort mitt guldiga armband :(
Och
Jag har tappat bort mina favorit örhängen, mina små diamanter.

Det kanske är så att jag har för mycker runt mig? Så som rester i skolan, aktuella skolarbeten, jobb och krav. Hoppas det snart blir bättre, såhär kan jag inte fortsätta haha. Mamma bara ruskar på huvudet och säger "snart tappar du väl bort dig själv också". Jag kanske borde vara glad, fram till den dagen då jag faktiskt har tappat bort mig själv.


Hoppas er dag blir fin, det ska min bli i alla fall.
Värme från Sara

Paradiset

Om man skulle jämföra en känsla med en annan skulle man aldrig välja att förklara känslan med samma mening, men om du istället skulle jämföra samma känsla med bara ett ord skulle ordet naturligt bli Lycka. Varför kan man med samma ord beskriva så många situationer, men när uppgiften blir att beskriva känslan med en mening formuleras meningen helt annorlunda från gång till gång?

Är det hjärtat eller hjärnan som bestämmer, eller är det bara så att det är slumpen som avgör så mycket ute i vardagen?
När man börjar fundera sätts tankarna i snurrning och det finns inga ord som kan besvara frågan eller tanken så man blir nöjd och godtar svaret. Ett svar på samma fråga kan ena dagen vara helt rätt, medan det nästa dag skulle vara helt fel.

Att tänka och visa klartecken till hjärnan är det samma som att öppna upp porten in till paradiset som vi alla vill till. Du har allt du behöver och grundpelarna och vägvisning är det du har att gå efter. Är det våra tankar om paradiset som utformar vårt svar eller är det inlärda meningar som spelas upp? Paradiset är ett annat namn för hjärnan och hjärnan är ett annat ord för känslomässigokunnighet. Allting du genomgår och uppfattar har en mening, god som ond. Allting du är med om mellanlandar alltid uppe i din hjärna, i ditt medvetande.

Allting kan påverkas, frågan är bara vilken del av situationen som ska påverkas. Är det den goda delen som ska uppmuntras eller den onda som ska skruvas upp till max? Allting som händer har en god mening i sig, känslan, viljan eller samspelet. Ta för dig medan du kan, nästa dag kan det vara försent.


Så nu vet ni

Fem saker du gjort idag:
1. Haft flexdag
2. Varit hemma hos min sjuka Linnea med Sander
3. Fått en ansiktsmålning
4. Kissat fler gånger än vanligt
5. Lyssnat på musik och sjungt med

fem saker du ska göra imorgon:
1. Ha ett jävla filosofiprov
2. Skriva på msn
3  Plugga på naturkunskap
4. Gå till skolan
5. Åka till torp

fem materiella ting du behöver:
1. Nya kläder
2. Nya skor
3  Nytt smink
4  Massa mat i kylskåpet
5. Ett sovsällskap

fem omaterilla ting du behöver:
1. Mina vänner <3
2. Min familj
3. Kärlek
4. En person att tillförlita sig till
5. MSN

fem saker ingen vet om dig:
1.  Jag lagar aldrig annat än halvfabrikat i stan
2.  Jag har fotfobi
3.  Kan inte tvätta kläder
4.  Jag är färgblind
5.  Kan inte plugga

hahahha

Idag åkte jag och Sander ut till Linnea, hon blev jätteglad. För att förtydliga vad som egentligen hände, då vi tog oss friheten att få in i hennes ekande hus så läggr jag upp våra två förklaringar. Vi har ganska skild fantasi.

Linneas variant:  "Idag när jag låg och drömde mig bort väcks jag av ett öronbedövande ljud PANG"" aLE alekz och sara Svingar sig in genom mitt fönster i en lång lian iförda endast en handduk. mitt hjärta stanna och mitt hår blev grått!!

Min variant: När jag låg där i drömmarnas värld, inbäddad i mitt mjukaste duntecke vaknade jag till av ett plötsligt ljud i trappan. Det var fotsteg, jag kblickade upp mot taket där våran gång til vinden var, det var för högt fr att jag skulle kunna klättra upp. Jag tittade ut med rädsla i mina ögon och ett hjärta som gick på högvarv. Min muns läppar började sakta men säkert forma ett leende, jag kunde andas
ut igen. Det var Alexander och Sara. Dom hade med sig ett paket med glass. TACKA VET JAG ATT VARA SJUK OCH FÅ ÖVERRAKSNINGAR


<3

solsken

Tisdag klockan är 21:49 tiden går långsamt och jag längtar hem. Den här dagen har varit mysig. När jag kom hem från skolan så satte jag mig ute på altanen i solen med datorn, började skriva på psykologin och 2h senare var jag klar. Då gick jag in och fick kontakt med Linnea. Efter en stund blev jag jättehungrig så vid 19 tiden gick Linnéa Spindel med mig till Italia där jag fick avnjuta en stor pizza. Tack för sällskapet <3.

Nu sitter jag och pratar med födelsedagsbarnet på msn, hipp hipp hurra! Grattis Jennifer. Det blir mysmiddag på lördag och jag hoppas innerligt att jag hittat någon fin paket till dig innan dess.

Idag har jag inget att skriva, så hejdå =D

Tillägnat någon som ligger mig varmt om hjärtat.

Det var den nionde maj tjugohundraåtta som du mitt guldkorn kom till världen. Det var solsken ute, jag minns att jag samma morgen hade tänkt tanken om att jag så gärna skulle vilja ha någon så fin att hålla om. Antingen en kille som var bara min, eller också en sannvän. Jag fick något så mycket bättre. När mamma och pappa meddelade mig att det blev en pojke blev jag först lite besviken, men kom genast på att det är minst lika bra. Jag har ju alltid drömt om att få leka med bilar, bygga tågbanor och köra cross med någon, när vädret tillåter.  Jag kommer ihåg vad det första vi gav dig var, jag ser det framför mig. Storleken var så liten att man nästan kunde klä min docka i det, storleken var förstor för dig. Dina små löv till fötter passade inte i som små vita strumporna som vi gav dig, byxorna släpade i marken och den söta boddyn med de smp figurerna på den var så söt så man nästan fällde en tår. Du greppade om snöret som om det vore något spännande. Jag har inte många gånger hållt i en bebis, en bebis som var så liten som du. När jag fick dig upp i famnen för första gången bad jag om instruktioner gällande hur jag skulle hålla dig för att du inte skulle ta skada. Handen bakom nacken och den andra ner över rumpa och rygg. Jag gav dig min trygga famn, du tillförlät dig till mig. Du är mitt guldkorn.

Nu har det gått så många månader sen du kom till världen, hjärtat. Dagar har fått, veckor har gått och månader har gått. Vi ska snart fira ditt första år här på jorden. Den kärlek jag ger dig är av det vackra slaget, av det slaget som bara ett fåtal kan få ta del av. Många säger att jag behandlar dig som det vackraste som finns, det är precis vad du är för mig. Din näsa mot min, din hand i min, ditt spy på min tröja, ditt dreggel på min halsduk...det spelar ingen roll.  Änsålänge har jag bara passat dig en gång och jag vill tillbaka till den stunden. Det var något av det mysigaste jag har gjort. Jag fick byta kläder på dig, mata dig, gosa med dig, öva på att gå med dig och jag fick gå ut i naturen och lära dig att ta intryck av naturen. Vi gick en tur på samhället, jag hade dig efter mig i en liten barnpulka.

Jag vill förklara hur mycket energi en liten varelse som du kan ge, den känslan är magisk. Jag läntar tills du lär dig att kramas och till den tid då du kan ta min hand och be mig följa med dig in på ditt rum. Inga gåvor, ord eller förklaringar kan någonsin beskriva hur mycket jag tycker om dig. Joel Danielsson, du är så fin!

Måndag.

Vilka dagar ska alla ut?

...

Igår var det min dag, vilken dag det var <3
Började med att ståupp klockan 7 på morgonen för att äta en stadig frukost för att klara av några timmar på jobbet. Efter jobbet åkte jag hem till min syster och hämtade lite prylar. På vägen hem hämtade jag upp min Emma, för hon skulle hjälpa mig att plocka iordning och baka och skära grönskaker. Vid 19 tiden stod gästerna vid farstun och sjöng glad visa för mig.

Tack alla för en underbar födelsedag, vilka paket jag fick <3.
Jag älskar den där känslan, då man öppnar ett inslaget paket och det man ser faller en rätt i smaken. Så kändes det, när jag öppnade samtliga paket igår. Jag blev jättenöjd för allting.
Dessutom lärde jag mig massa saker, Amanda vet mest om mig. Ida är rolig även om hon inte dricker. Linnéa dansar bäst på fest. Jennifer passar i mitttbena. Sandra kan dricka vin och ändå sitta still i soffan. Sofia har bakrus fram till kvällen. Sanna är stor i maten. Emma är bäst på att baka kladdkaka. Johanna är en jävel på att fnittra när vinet slagit till. Martina är den som bäst härmar mig när jag dansar och slutligen Lisa är en jävel på att fläta snygga frisyrer i håret PÅ SIG SJÄLV!

Tack <3

Fredag, klockan har slagit midnatt.

Sitter i min säng, iklädd min skönaste pyjamaströja. Den är grå och har ett tryck på magen format som en kadelack, den är mysig. Har nu hela kvällen suttit och grubblat över en del saker. Ska försöka formulera mig rätt, så att ingen blir sårad eller tar illa vid sig. Syftet med inlägget är att en förståelse ska byggas upp och att missförstånd ska bli till trygga ord.
Jag har många gånger under denna hösten fått höra hur dålig jag är, vilken äcklig personlighet jag har, hur vidrig jag är samt hur dålig jag är som kompis. Det är saker ingen mänsklig varelse skulle kunna höra utan att ständigt påminnas av orden som sas, utan att röra en min eller kasta sten tillbaka på tillverkaren utav orden. Det sägs att det är dumt att kasta sten i glashus, i vissa situationer är jag glashuset och någon annan är stenen. Allra oftast är det så att jag är ett hus byggt utav ädel diamant, svår att bräcka och svår att krossa helt itu. Tyvärr har jag blivit allt mer sårbar det senaste, för tillslut rinner den stora bägaren över och man orkar inte låtsas vara stenhård längre. Ni vet då ord som klingar negativt kommer oftare än uppmuntrande ord. Det är ju så, är man hård som sten så behöver man inte uppmuntras, man behöver inte få komplimanger, kärlek eller värme. För är man hård som sten så är känslor det värsta som finns, känslor som är utav det röda slaget. Men när den hårda ytan rubbas och man kommer allt längre in i personligheten så ser man att det där ytskicktet inte alls är så hårt som man trodde. Alla behöver vi få komplimanger och komentarer som stärker oss. Alla människor är mottagliga, vissa mer och vissa mindre.Vi är bara människor.

Det är ofta så att man i skolan arbetar mot mål och man följer kriterier. Innan uppgiften ska skrivas så ska man ha klart för sig vad man med uppgiften skall uppnå och vad man förväntas kunna. Det är precis samma sak med ett gräl eller en vanlig vänskap. Alltig har ett syfte. Det är ständigt en maktkamp, vem kan kasta de värsta orden? Vem kan komma på den mest kränkande meningen? Vem gör den dummaste handlingen? Och slutligen vem är det som ska ha skulden, du eller jag? Om ett gräl börjar pågrund av att någon får för sig något, är det då du som anklagare som ska be om förlåtelse eller är det jag som aktör i din historia? Vem är det som skall vika sig först, för vem är det som har rätt. Du eller jag? Om man kan med att smutskasta någons sanna historia, så ligger det något i bakgrunden. Något ligger och skaver, och får dig att tro att aktören i historien skulle kunna göra detta som du påstår dig veta. Vad är det som driver en människa att lita på någon, men inte den andra? Handlar allting om historia och tidigare gärningar, eller handlar allting bara om att man alltid tror det värsta om allt och alla?

Den här vintern har varit väldigt turbulent och jag har kasstats omkull ett antal gånger. Först av en, sen en andra och sedan en tredje. När kommer den fjärde, den femte och den sjätte? När ska alltig få ett slut.. Jag ställer mig frågan varje kväll innan jag lägger mig. Vad är det som driver er fram, vad är det som driver mig fram? Jag kommer inte fram till något, mer än att ni tror att jag är så himla mycket sämre än vad jag någonsin skulle kunna vara. Med en tår i ögonvrån sitter jag nu och försöker formulera mina känslor, dom där innersta känslorna. Jag önskade att ni hade haft en filmkamera på min axel, så att ni kunde följa alla mina handlingar så att ni får se, att jag är lika mycket människa som ni.

Ikväll rann den där omtalade bägaren över och jag kunde inte längre hitta några ord för hur jag skulle kunna förklara. Jag blev besviken, först på en men dig förstod jag. <3 Sedan var det inte om att göra så kom den andra och bara attakerade. Jag ringde min livsglöd, hon sov men tog ändå itu med saken. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig.

Jag vet att i alla fall två av er läser min blogg, ibland glädjer det mig. Men idag vet jag inte, känslan är ostabil och jag vet inte längre varken fram eller bak. Jag önska att ni kunde läsa mina innersta tankar. Jag har det minst lika svårt som ni. Livet blir inte enklare att leva, när man hela tiden får nytt last med gots som läggs på axlarna. Tillslut är jag inte jag längre, tillslut faller jag. Mycket tack vare dig.

Jag avrundar här, för jag svävar iväg. Inte på rosa moln. Tack för mina änglar som ställer upp för mig.

Frågan är....


Ska jag vara blond eller mörk?

Torsdag

Det är torsdag, och med det kan man ju förstå att det inte är en jättebra dag. Jag var ute igår, vilken kanon kväll det blev!
Kvällen började på Tureborg hemma hos sockersöta Sandra, där bunkrade vi upp med en box vin och en skål med chips. Det var dom godaste chipsen på länge, shit vilken smak. Efter ett halvt glas med vin så kom Jennifer uppromenerande, stackarn hon hade gått förbi ett himlans oväsen. Ibland är folk bra knepiga. Efter att Sandra nördat klart framför hockeymatchen på TV:n så satte vi oss i köket och spelade musik. Köket lystes upp med hjälp av massa ljus, så himla mysigt. Vi gjorde oss iordning i 3 timmar, fy fan. Det var nog rekord för mig.
Sedan vid 23 gick vi ner mot stan, tillslut nådde vi vårt mål och vi började forma moves på dansgolvet. Det var riktgt mycjet folk ute. Jag glömde skriva att Jennfier bangade en utekväll med mig och Sandra, dumma dig!

Idag vaknade jag upp och kände att huvudet dunkade lite, men det var bara att ignorera för jag och Lisa skulle åka till Forshälla och askultera i en klass där. Det gick bra! När jag kom hem så somnade jag och när jag vakande upp så mådde jag jättebra. Efter en stund skickade Amanda att jag borde traska bort till henne, självklart löd jag. Jätte mysiga timmar med dig :) Tack!

Nu måste jag avsrunda mitt bloggande, för detta leder inte till något.

9 mars - 2009

Det är måndag, väldigt seg måndag.
Jag kommer ihåg hur mina dagar såg ut när jag bodde inne förre gången, alltså när jag gick första året på gymnasiet. Då hade jag aldrig en ensam stund. Det var alltid någon söt liten vän som hängde med efter skolan. Sov totalt 10 nätter ensam, nu har jag ungefär samanlagt sovit 10 nätter MED någon. Tänk vad saker förändras. I och för sig så hade jag dig då men ändå. Anledningen till att jag kom på att den här måndagen är riktigt seg och det saknas gott sällskap är för att jag vaknade precis upp, efter att råkat somna så skönt bredvid min dator. Sovluren blev på 2h. Bra, nu får jag sitta uppe hela natten och plugga det är perfekt. Bra Sara!!


Är det min tur att kasta skit tillbaka på dig nu? Eller ska jag visa att jag är mognare än dig och bara dissa dig och dina falska påståenden? Jag blir trött när man inte ens får lov att säga det man vill, till vem man vill. Falska spel och lösrykta ord poppar direkt upp från ingenting. Inte ett hej i konversationen, bara rakt på sak. Jag stör mig så att det snart exploderar inom mig. Hur långt kan man gå, innan man som äldst ska säga till att det är fel riktining resan är påväg mot? Och föresten, sluta läs min blogg.


Förlåt, jag har ingen bra dag idag. Men jag längtar till lördag <3

Söndag

Det är söndag, snön ligger kvar på marken och lägenheten är väldigt kylig. Sitter nerkurad i en filt intill väggen bredvid sängen. Har datorn i knät och en vattenflaska i högstahugg. Sitter mest och bara njuter av att ännu en lärorik skolvecka snart drar igång. Den här veckan är lång. Ska vara i skolan även på onsadag, KUL! Som ni kanske förstår så är jag ironisk, gällande detta med skolan. Jag är så in i hevete trött på skiten så jag snart kräks påt. Jag ska ha skrivit klart min psykologi till imorgon samt gjort en labbrapport, men som vanligt kommer det skjutas upp. Jag älskar mig själv, verkligen!! :S

Igår passade jag Joel, <3 Min ängel. Sedan efter det åkte jag till Strömstad för att jobba för första gången på nya jobbet, efter det blev det mys med syster Linda i henes lägenhet. Hon drack vin och jag drack coca cola, allt var som vanligt haha!
Hoppas att våren kommer nu i veckan.

Min vecka kommer se ut på följande sätt:

Måndag:
Skola sedan hem och plugga jättemycket.
Tisdag: Skola, sedan hem till Fjällbacka kanske
Onsdag: Utgång till GG.
Torsdag: Skola sedan ta en fika på Råddan med Sanna och Linnea. Även en hemlis kanske.
Fredag: Skola, sedan hem för att sova tidigt.
Lördag: Jobba 8,45-13   MIN FÖDELSEDAG sedan middag <3
Söndag: Vila och sedan kalas med släkten 15.00.



Ha det bra <3

Tillägnat en vän

Det är inte alltid så att man alltid kommer ha vinden i ryggen. Det är inte heller så att man alltid kommer kunna se något positivt med det negativa. Men en sak är jag säker på och det är att jag alltid kommer finnas vid din sida, min fina ängel.
Motgångar gör oss starka, medvind gör det enkelt för oss, motvind gör det svårt att ta oss fram och solsken får oss att vilja leva vidare. Natt som dag ligger jag i beredskap att rycka ut i tjänst för din skull. Natt som dag vet du att jag tar på mig joggingskorna för din skull, om du skulle behöva mig på kort varsel. Orden man kan skriva bildar ingen mening som är vacker nog. Orden kan inte i denna kontext förklara min glädje för att ha dig vid min sida.

Min älskade ängel, du vet lika väl som jag att vi alla får det svårt ibland. Att saker händer som vi inte är berädda på.
En sak till som du lika väl som jag vet, är den att jag är inte jag utan dig vid min sida. Enda sen den dagen då vi fuskade tillsamans på Svenska provet har jag funnit en slags kompiskemi oss emellan. Enda sen den gången då du invigde mina stora kaffemuggar i lägenheten har jag förstått att du är den som jag vill ha vid min sida, år efter år. Min älskade ängel, jag älskar dig med hela mitt hjärta och det finns inget som kan skilja oss åt, inget.

Vi festar, vi skrattar, vi umgås, vi häller cider på varandra, vi gråter, vi torkar tårar, vi uppdaterar och vi delar med oss av våra innersta tankar. Hemlighet är för oss ett begrepp som ska delas med någon annan, ett begrepp som innefattar alla våra vardagliga tankar. Du vet det om mig som du ska veta och jag vet det om dig som jag ska veta.

Linnea Viktoria Lindroth. Du är min ängel, du finns med mig natt som dag.
Jag har aldrig tvivlat på ditt ord.



Många händelser på få timmar.

Det är dagar som dessa som känslor av spänning och tragi smyger sig fram. Känslor av ovetande och turbulenta tankar kommer fram. Nattens sömn blev inte mer än fyra timmar, allt för att vara alla till lags. När klockan ringde vid 7.15 stängde jag av den och somnade om igen. Tack Lisa för att du skickade och väckte mig senare. Vid 9,30 åkte jag och Lisa iväg till Forshälla för att askultera i klass 2 norr. Det gick jättebra, alla var så trevliga och glada. Jag älskar när människor är tillmötesgående och positiva. I matsalen hamnade vi på samma bort som två små tjejer och en kille. Killen hade blåtira, han kläckte dom bästa komentarerna på länge. Utan att vi frågade började han berätta hur hans blåtira kom till på ögat, så söt.  =)

Efter besöker på Forshälla åkte jag med Lisa hem för att släppa ut voven, efter det satte vi kurs mot torp. Där fick jag köpt mig en ny blommig volangkjol, så söt! Äntligen har jag hittat den.


Sitter nu i sängen och blickar ut över lägenheten, jag har kommit på att jag faktiskt trvis här. Sängen är skön, soffan är lagom stor och golvets yta räcker till för att man ska kunna svänga några moves på småtimmarna. Köksskåpet är lagomstort för att få plats med alla glas, skålar och tallrikar. Sedan kommer vi till det där med duschen, är det verkligen meningen att man ska ha en lägenhet utan dusch? Den ligger i källaren, det känns lite unket och lamt. Allt gott har något ont med sig, precis som att allt ont har något gott med sig. Vid 16.30 kommer i alla fall några för att kolla på lägenheten, eftersom den nu står ute på annons för lediga lägenheter. Jag börjar bli lite nervös, jag har blivit lite folkskygg. Eller nej, inte folkskygg men lite ogillande när det kommer till situationer då jag måste byta ord och tankar med någon jag inte känner. Mamma, kom hit.

Efter att dom har varit här och kollat på lägenheten blir det till att traska ner till Jennifer. Ikväll skall vi avnjuta revbensspjäll och potatissallad med majs samt tomater. Att det kan vara så gott med sån enkel mat, det är ju helt underbart. Men det är väldigt dyrt med revbenspjäll, men det är klart...all mat är dyr nu för tiden.

Dags att börja snickra ihop min psykologireflektion. Den ska vara inne imorgon, kommer jag verkligen hinna? Jag hoppas det. Annars får den bli inlämnad på måndag. Det gör nog inget :)

Ha det nu så bra i kylan. Vi hörs. Kramar

Snygga, eller?


Bara för att jag är så jävla nöjd med att det är dig jag dellar E med <3
(hahahahahaha)

Sommaren är väl påväg nu, eller?

Kom hem till Fjällbacka vid 18 tiden. Slängde mig direkt raklång på min säng och kollade upp i taket. Jag kom att tänka på det att det är på sommaren man mår som bäst. Då tjänar man pengar, man har bruna ben, solen skiner och alla ens vänner är sådär härligt fnittriga. Jag kommer ihåg speciellt en kväll, det var samma dag som Carnevalen i grebbestad var. Mamma och pappa hade åkt iväg, för att tidigt på dagen ta dagens första carnevalslangos (det är en tradition för dom). Jag bjöd hem några tjejer, solen sken, flaskor stod på kylning och musiken spelade högt och ljudligt från min blå/gråa sterio. Vi skålade, åt snacks och skrattade, vi gjorde helt enkelt det vi är bäst på. På kvällen åkte vi sedan med jänkare ner till Grebbbestad, vilken kväll det var. Jag längtar tillbaka, gör ni det också?

Nu har jag provat igenom alla mina sommarkläder, allt för att känna känslan igen. Det som saknades var kroppen och den bruna färgen. Jag blev djupt besviken på mig själv, när jag provade dom där så snyggt sittande skjortsen (förra sommaren). Nu välde allt bara över och det fanns ingen tröja som snyggt klädde till. Är det nu jag ska börja tänka efter?

Ni har väl all tänkt den där tanken om hur bra sommaren som är påväg ska bli? Hur fulla ni ska vara när carnevalståget susar förbi på stadens gator. Hur många vinflaskor ni ska ha på kylning då Fjordfestivalendagarna har dragit igång? Ni har väl alla tänkt ut sommarens alla outfits?. Jag har i alla fall tänkt tankarna, och jag gör det ännu en gång. Sommaren 2009 du är välkomen nu.



Förresten så har jag köpt en ny jeansjacka idag + en randig tröja. I like



Snyggt

Hej!

Idag har jag spenderat min eftermidag med Ida, Linnea och Sander på Cactuz. Jag älskar den vitamindrycken som finns där, den är såå himla god. Vi satt där i flera timmar och bara pratade. Tänk vad underbart att ha den möjligheten, att sätta av några timmar i veckan bara för att umgås. Umgås är det bästa jag vet.  Här kommer lite uppdatering om mitt liv i det storahela.

Jobb/Skola  - Just nu känner jag att jag är ganska bra ifas med alla uppgifter och liknande. Har en jättestor redovisning i naturkunskap imorgon, jag är nervös men det kommer gå bra. Jag har Erik vid min sida och det känns så tryckt :). (Amanda, bli inte avis nu). Sedan har jag full kontroll på det här med jobb, det blir till att jobba några timmar på lördag inne i Strömstad. Jag längtar. Skolveckan är ganska kort, med tanke på att vi har börjat att ha flexdag igen. JIPPI.

Vänner/relationer - Jag önska verkligen att jag kunde säga att jag var lyckligast i världen och hade världens bästa pojkvän. Men istället kan jag glädje er och mig själv med att säga att jag istället har världens bästa vänner och familj. Har förtillfället två ovänner, men vem vet det kanske blir bra snart? :) Jag är inte den som gillar att ha ovänner, för vem vill vara rädd när den går ensam på stan?

Hälsa - Stabil.

Övrigt - På fredag blir det bio med Ida och Linnéa, jag längtar <3. Ska försöka träffa Linnéa och Jennifer i veckan också. Kanske någon annan som har lust att klämma in en date i veckan, man kan ju hoppas :).

Om ni är blonidnbella-läsare så märker ni att jag snott hennes "lista". Allt för att göra det så enkelt som möjligt för mig själv.   Kram


Tankarna går inte att stoppa

Tänk att hon är tjejen som har allt det där som inte jag har.
Hon är den där livsnjutaren som tar försig av kärleken så mycket hon bara orkar.
Tjejen som bor tillsamans med den hon älskar mest på hela jorden.
Tänk att hon får lov att kyssa någon godnatt varje kväll, hon behöver inte ens be om lov.
Hon är den som plockar hem stilpoäng när man kollar hennes betyg.
Tjejen som är motiverad till att träna, tillsamans med hennes bästa väninna.
Tänk att hon har den där egna lyan som hon tillsamans med sin kärlek så snyggt har inrett.
Hon är den som snart kommer få köpa barnkläder, barnmöbler och barnmat.
Tjejen som vet hur hennes framtid kommer att se ut.
Jag vill vara som dig.
punkt.


I betraktarens ögon vet jag inte hur jag är, hur jag verkar eller vilket ord som skulle beskriva mig.
Kanske; söt, snygg, trevlig, glad, målinriktad, flitig, snäll, underbar.....
Det är ingenting man någonsin får veta, för vem säger att det någon säger till en verkligen är vad personen innerst inne tänker? Vad är det som säger att din syn på mig är de som du säger till mig?
När jag börjar mit spiraltänkande så blir jag rädd för mig själv och ofta hoppas jag på att någon ska klappa mig på axeln och säga "Sara, kom tillbaka till verkligheten". Den där som ska klappa mig på axeln, är en som aldrig kommer komma mig nära. Det gör så ont.

Jag längtar tills jag tar studenten
Jag längtar tills jag har ett fast jobb
Jag längtar tills du har ångrat dig
Och
Jag längtar tills ditt tappra försök till visat intresse kommer.


Jag ska försöka att dribbla bort mina tankar och mina onda blickar.

Söndag

Jag gick isär när du skrev orden till mig, delades mitt itu.
Jag gick isär när du skrev orden till mig, rakt av på mitten.

Det var ett tag sen som jag hade målat upp en sån här bild där jag och en till var med.
Ni vet en sån där bild som är sockersöt och full av varm kärlek.
Det var ett tag sen som jag hade målat upp en sån här bild, då jag var i centrum och var lyckligast av oss alla.
Ibland börjar jag tro att det finns någon där uppe som bestämmer för mig och över mig.
Som att det är någon som sitter där uppe och säger åt mina nära vad dom ska säga och vad dom inte ska säga. Tillexempel, ena dagen blir jag jätte utskälld och nästa dag kommer ett förlåt från samma mun. Är det i sånna lägen man ska kasta det man har och öppna famnen igen? Eller är det då man ska be dom små att dra dit pepparn växer?
Jag har så länge funderat på hur jag ska göra med vissa personer, hur mycket mer energi dom är värda att få. Jag har kommit fram till det att, det får bli som det blir.

Jag spenderade helgen med min älskling, Emma <3. Vi hade så mysigt och trevligt. Inatt åkte jag hem från henne, för jag orkade inte ligga i hennes säng och ledsna ner hela stämningen. Kvällen började med att vi typ bestämde oss för att dra på fest, sedan tappade vi stinget och vi la oss slött och gött i sängen. Då fick jag det där jävla sms.et och stämningen skönk till botten. Emma, dom klapparna jag fick på huvudet av dig var guld värda och dom få orden vi fick fram om situationen ekar i min hjärna nu. Skit i det här!

Klockan 3 inatt ringde min mobiltelefon, jag kollade på displayen och jag blev helt varm i kroppen. VAR DET ÖDET?
Jag svarade inte, jag blev ju så nervös. Jag låtsades att det var en dröm och jag somnade om. Efter 10 minuter ringde det igen och samma namn kom upp på skärmen. Okej tänkte jag, det kanske har hänt något? ELLER VILL *pip* BARA PRATA? jag svarade och jag möts at frågan "Sover du gumman?"... VADÅ GUMMAN? herregud. Jag blev helt nöjd i kroppen och svarade glatt som en makrill "Nej nej, eller joooo lite kanske men int enu längre".. Sedan kom frågan som jag alltid brukar få -Sara kan du köra hem mig? Då försvann hoppet om att det bara var ett samtal "för att". Jag svarade nej och bad *pip ringa runt och höra av sig om dom inte hittade någon som kunde köra dom. Sedan klickade jag bort samtalet, men jag svslutade med puss. När jag vaknade i morse då hade *pip* ringt 4 gånger och skickat 1 sms. Jag föll nog tillbaka på ruta 1 igen. <3<3<3<3<3!

Jag är som ni hör väldigt kluven och förvirrad. Jag vet inte vad jag vill och hur jag vill. Jag låter tiden lösa mina gåtor. Det är dags att fatta ett beslut, om en ärlig chans eller inte.

Vi hörs, ta hand om er