-

Jag saknar så förbenat många just nu.
-Undra om dom saknar mig lika mycket-

*


Onsdag.

Det finns nog inget som hjälper, Det finns nog inget som kan få mig att sluta känna såhär.
Det finns nog ingen som kan få mig att sluta hoppas. Det finns nog ingen som kan få mig att blunda.

Nu har det gått en tid, allt har känts bra på avstånd. Men så såg jag dom, igår vid tåget.
Allting rasade, min mur jag byggt upp för att skydda mig ifrån er, mina tankar om att lyckan inte finns, min naturliga känsla över att det inte kommer att hålla. Allt försvann och jag har förstått att det är som det är och kommer inte att bli annorlunda. Det finns inget brinnande hopp längre. Den lågan har slocknat sen en tid tillbaka. Men jag behöver någon, någon att reda ut mina tankar med. Jag vet en som skulle passa perfekt. Du vet också vem du är!

Jag hatar att jag inte kan blunda så hårt så att jag ingenting ser. Jag hatar att jag inte kan låtabli att titta när något så ömt är i min närhet.


S-A-R-A

Söndag.

Svår att förstå sig på
Aldrig gör hon rätt val
Rättså spontan
Aktiv image83

Tisdag

Idag har jag jobbat som skoförsäljare, det är jätte roligt tycker jag.
Jag älskar att ta emot kunder och få trycka på kassans alla knappt :). Jag tror jag är som ett litet barn, lättroad.
Det har varit skönt att slippa skolmiljön för en dag. Egentligen borde jag nog hoppa av skolan och jobba istället men jag kan inte och orkar inte. Livet kommer inte bli lika lätt då, mig vetligen.

Solen skiner och jag har mitt nya blå/vit randiga linne på mig :) Det är fint. Jag kom hem idag utan att ha köpt en enda sak, första dagen på ett tag. 

Jag måste bara säga det att jag skämms för inlägget jag skrev igår., eftersom det träffade en kompis till mig. Självklart handlar det inte om någon närstående. Det är om någon som nyligen kommit in i min vardag.

Imorgon blir det fika med Caroline samt passtagning hos polisen. '

Dags att tvätta fötterna. Over and Out. Love Sara.

Måndag

Snart har bögaren runnit över.
Jag vet inte vad jag skall ta mig till. 
Du är mig nära ständigt och jämnt.
Du finns där, som en irriterande fluga om natten.
Du har lyckats, jag vill gratulera.
Du har lyckats erövra min värld och du har lyckats tagit det fina jag en gång haft.
Hoppas du är nöjd nu för du har lyckats med något jag alltid trott varit omöjligt.

Om du skulle fått veta sanningen skulle tårarna runnit ner för din kind och jag klarar inte av det.
För allting handlar till grund och botten om avundsjuka för att du tagit över det jag en gång haft.
Jag bryr mig inte längre, jag orkar inte bli ledsen längre.
Det har hänt allt för många gånger för att jag skall kunna reagera på hur fel det känns eller hur det en gång varit.
Jag hoppas du inser att du skadat mig och tagit det fina som stått mig nära. Tänk dig för, sätt dig in i situationen själv så får du se hur det känns. Då skulle ditt fåniga skratt inte längre funnits där. Då skulle du inte längre visa den glädje du alltid utsänder. till alla förutom till mig..  

Ta mig härifrån nu.
Lämna mig. Vill inte se dig mer.


image88

Söndag

Upp och Ner

Söndag .

Det är söndag idag, en helt vanlig söndag. Den här söndagen känns inte lika tråkig som vanligt, inte lika lång som vanligt och inte heller lika fullspäckad som vanligt. Kom från jobbet för en stund sedan, det var fullt upp från början till slut. Det har blivit en del pengar denna helgen, härligt! Två par nya skor också.

Solen har skinit hela helgen vilket märks på människorna som är omkring mig, fräknarna har sakta börjat kika fram på näsan och kinderna är sådär soligt röda. Det är så härligt att se hur folk kommer in barbenta i skorna och med uppkavlade byxben. Jag trivs när jag ser att andra trvis. När solen skiner och himlen är klarblå. Det är då jag trivs som bäst. Jag känner aldrig för att försvinna bort när vädret är fint.

Den 29 mars blev han min. Det har nu gått 5 dagar, inte mycket alls. Vilket känns skönt, för då är slutet ännu långt bort. Mina känslor för honom är besvarade och ett pirr i magen finns där. Jag vill mer och mer för varje gång vi ses. Allt känns som en dans på röda rosor. Som en dans utan snedsteg eller sliriga svängar.

Nu är det inte långt kvar tills körkortet ligger i min plånbok hoppas jag. Uppkörningen är inom en snar framtid och det känns så underbart. Dessutom skall jag utomlands snart, till Bulgarien det känns också jätte bra! Längtar verkligen jätte mycket. Vill egentligen bort nu men det är solens värme som får mig att orka med detta stället ett litet taf till. Jag åker iväg den 3 Juni :)


Jag skall avsluta med en rolig sak!
Hahahahahaha, jag och mamma åkte för att köpa glass och busskort i Tanumshede förut och så när vi kom hem bad mamma mig att lägga glassen i frysen. Jag la ner glassen i frysen i en påse för jag orkade inte packa ur den. Efter en stund kom mamma in på mitt rum och frågade om jag hade sätt hennes mobil. Då svarade jag att jag inte hade sätt röken av den sen vi åkte bil. Konstigt tyckte hon för den var varken i köket, jackan eller i bilen. Efter ytterligare en stund kom hon in i rummet, asgarvande. Mobilen hade hon i handen, STELFRUSEN! Den hade legat i samma påse som glassen hahahahahaha så den mår inte så bra nu =P

Kärlek från Sara
image85