26 februari

Har ni känt den där känslan av maktlöshet och ovisshet? Den där känslan som inte riktigt går att beskriva med ord? Ni vet, man får ett påstående riktat mot en själv men som i minnetsväg aldrig skulle vara möjlig?

Igår var jag nykter på GG och ingenting har hänt som inte borde hända. Det är ingen som är rörd som inte borde blivit det. Det fanns en och det var inte någon som tidigare varit på tapeten. Påstånden riktade mot att man gjort något man inte gjort får mig att kallsvettas, för vad är det som driver en människa till att sitta och klura ihop en historia som möjligtvis skulle kunna stämma? Jag skulle känna att det tog mer energi än gav energi. Alla är vi olika och alla har vi olika sätt att hävda oss på. Dock är det så att vissas sätt att uttrycka avundsjuka eller maktbegär är för stort, vissa får helt enkelt inte nog av att inte veta riktigt i detalj om något hänt eller inte. Jag blir trött på att behöva hävda mig hela tiden, om han skulle rört mig vet jag inte vad som hänt men vi var inte i närheten av varandra så du kan slappna av. Relax take it easy!
Det handlar ofta om att ta ett riktigt kliv, ett kliv ut i frihten. Ofta är det svårt att inse att andra kan ta det där klivet när man själv fortfarande står och stampar på samma steg. Steget, det där oändliga som är så stort att det känns hopplöst att ens försöka komma förbi. Lite som en boss i ett dataspel. En sån där jätte jätte jätte-stor figur som man bara måste förbi, men vägen förbi är taggig och livlinorna försvinner en efter en tillslut har man lite kraft kvar men precis på målsnöret faller man och näsan hamnar 1 mm innan sträcket. Det röda sträcket som är gränsen mellan frihet och icke frihet.
Om man själv inte kan ta sig förbi så måste man inse att andra kan klara det, kanske hittade dem en genväg förbi eller ett sätt att kunna lura sig själv så att tron på sig själv att man ska klara det driver en fram och man möts av rosor vin och snittar på andra sidan.

Idag är det en djup dag, för jag har så mycket känslor inne i min kropp. Mitt huvud blir snart överhettat och mitt hjärta bankar snabbare och snabbare för varje sekund. Jag vill ju nu, vart ska jag lämpa av mina känslor? På dig och dina axlar eller ska jag behöva gräva ner dem i trädgården under den vita stora björken som så vackert står och väntar på att få bära på mina innersta hemligheter? Jag vill inte ta näring från björkens rötter som får den att växa och bli stor och grönskad. Det är dig jag vill ge känslorna till, det är dig jag vill säga orden till. <3


Nu skiner solen och mina fötter börjar bli varma igen. Solen får mig att se ljusa stunder i livet. Hoppas solen skiner på er också, mina älskade (men få) läsare. Ha det jätte bra, jag kommer tillbaka med en uppdatering kring detta jag skrivit idag. Det lovar jag dig, ingen kan bära på sina känslor och tankar inom sig utan att få ventilera. Spegeln är ibland min bästa vän :)

Kom ihåg mina vänner, inga nycklar på bordet!

FAN VAD GÖTTT

YES! Fan vad härligt, nu är jag sådär glad så att mungiporna är uppe i öronhöjd. Jag älskar känslan av att man vet.
TIO POÄNG TILL MIG!!!!
-fem dagar.

Måndag när den är som bäst.

Tack för en så himla mysig kväll igår gumman <3 Du är underbar.



Ikväll är det utgång som gäller, tagg tagg tagg.

23 mars

Tre dagar försenat och min hjärna sprängs snart. Tre dagar för mig är verkligen tre dagar för mycket.


21 februari

Nu är det inte många dagar kvar tills jag fyller 19 år.
Fy fan vad man har hunnit med mycket på 19 år egentligen, det är sjukt. Man har gått från att legat i en mage, till att vara hjälplös, till att krypa, till att gå stappliga steg, till att gå as bra, till att kunna cykla, till att köra bil, till att återigen få dålig balans ibland. Vilken utveckling hahaha.
På min födelsedag kommer det bli så roligt, hoppas det blir som jag vill. Måste bara säga en sak.
FAN! Jag hatar känslan av ovisshet och känslan av påfrestning.

Nu ska jag forstätta planera. Vi hörs
Kramis

Var det här en vändning?

Du vet vem du är.

Jag är glad för att vi bytade ord på ett moget sätt igår.
Jag är glad att vi torkade bort varandras runna maskara, precis så som vänner gör.
Allting kändes så mycket bättre igår när jag kom hem. Jag la huvudet på kudden och tänka igenom allting.
Det började för längesen, alldeles förlängesen. Du förstår äntligen mina innersta tankar. Jag har nått mitt mål,
jag hoppas du har stake i dig att säga adjö till de två som gör det så himla svårt.
Mitt förtroende för dig steg igår, vi tog det på ett moget sätt. Allting började på ett vilt och galet sätt men avslutades
med en varm kram. En kram laddad av massa vänskaps energi. Jag hoppas du menade varenda ord du sa till mig igår, jag menade i alla fall alla mina ord.
Så länge har jag gått och varit rädd för att svara när det ringt från ett nummer med 0525 som jag inte har. Så länge har jag varit orolig när jag lämnat min lägenhet inne i Uddevalla. Festerna som varit har inte löst något, men igår då small det på riktigt och berget blev till småsten igen. Jag hoppas och tror att allting kommer bli bra igen. <3

I, du är starkare än såhär. Tillsamans är vi starka.
Låt mig gå sida vid sida med dig på livsstigen.





20 Februari - 2009

Jag är så glad idag. Det sprätter i benen på mig. Jag är så glad idag.
Jag hoppas att känslan håller sig kvar. Jag hoppas att mitt leende stannar i denna position.
Jag är så glad idag. Det sprätter i benen på mig. Jag är så glad idag.


19 Februari

Nu har halva februari gått och likaså vårt vinterlov. Jag vill ha en vecka till, eller kanske två. Min vecka har hitills varit jätte bra i alla fall, men som alltid har det varit lite för ont om tid för att kunna hitta på något med alla sina små gryn. Jag saknar en hel drös med folk och blir snart lite tokig om jag inte får famna om er.
Veckan har sätt ut på följande sätt:
Måndag: Var hemma hos Simon och kollade på film med några människor =)
Tisdag: Jobbade ensam för första gången i mammas affär
Onsdag: Igår var jag med Amanda en sväng, mysigt =). Sen åkte jag hem och myste med mamma.
torsdag: Har varit hos tandläkaren och sedan åkte jag in till Uddevalla för att rida med Linnea <3

Det är dom dagarna som gått på lovet hitills, en fest har jag hunnit med också men det var på söndagen så det gills knappt som en lov aktivitet.

Idag har jag ju som sagt varit i Uddevalla och ridit med Linnea, faan vad roligt det var. Jag tänkte att det gick för bra för att vara sant. Linnea frågade om vi skulle trava lite, självklart sa jag självsäkert och vi började trava. Men plöstligt börjar min häst galoppera (!!!!!!!) skump skump skump skump. Innan jag ens hann tänka vad jag skulle göra så var vi ute på en stor jävla åker. Där ssprang min häst omkring med mig halvt som halvt på ryggen. Tillslut fick jag stopp på pollen, tur tänkte jag. Linnea viker sig av skratt och berömmer mig för att jag var så lugn och höll mig kvar. Sedan blev det dock inget mer trav, jag blev en shicken. Nästa gång, då ska vi trava igen. jag lovar. Detta var det mysigaste jag gjort på länge. Lika mysigt som när ja och Emma åkte skridskor på Ranebo. <3<3

Teddy och jag <3


Nu ska jag snart gå och sminka mig, för andra gången idag. Fan vad jag har börjat sminka mig, helt sjukt. Äntligen har jag kommit på att det inte är coolt att vara som en kille. Ni vet, smuttsiga kläder, olja på händerna och risigt hår. Jag har kommit på att stil är en nyckel till framgång, smink får mig att se bättre ut och rena händer är a och o när man dejtar en kille. Inte fan skulle jag vilja att min kille hade läppstift? Det är samma sak som jag har olja på händerna!

När jag sminkat mig åker jag iväg med bilen, kommer nog åter imorgon.
Ha det så bra.

Pusssar <3

18 februari

Jag har hört historian förr och jag har aldrig litat på att slutet är så bra som det sägs.
Jag har hört dom där orden förr, om hur underbart allting kommer att bli.
Jag har hört andetag med liknande rytm.
Men aldrig har jag hört en så fin röst tala. Orden faller som bomull in i mitt hjärta.
-You make me crazy

Söndag, 15 februari - 2009

Det är kallt ute och kylan går genom merg och ben. Händerna blir till isklumpar och fötterna lika så. Promenad är inte att tänka på, inte utan min älskade parkas och min svarta mössa i alla fall. Imorse fick jag pappa och mamma för oss att vi skulle åka på en dagstur. Det bar av upp till Hedekas mörkaste skogar. Tillslut kom vi fram till en stor sjö, där folk körde som galningar med bilar. Det var allt från nya V70.s till gamla saabar. Min faster var där med hennes famlij, Tony hennes man tog med mig på en åktur som jag aldrig kommer att glömma. Första varvet var jag sjukt pirrig, andra varvet började jag vänja mig och tredje varvet var jag så pepp så jag var sugen på att hoppa över till andra sidan och köra själv. Dock gjorde jag det inte, vem vet jag kanske hade åkt rakt in i berget?
När fötterna var som isklumpar och näsan var rosa som en gris så beslöt vi oss för att åka och köpa en korv med bröd för att sedan sätta kurs hemmåt. Och nu är jag hemma och värmen har kommit tillbaka igen :)

Igår var det en konstig kväll, jag hade lovat att köra några. SJälvklart gjorde jag vad jag lovat. Jag åkte hemmifrån runt 20 och hämtade mina små gryn. Som alltid var det väntetid väntetid väntetid men tillslut kom dom inskuttandes i bilen och vi åkte till Grebbestad. Väl framme kläckte snutt den briljanta idén om att jag skulle sitta kvar på parkeringen 1h för att hålla detas värdesaker medan dom badade.. TOFFEL som jag är så satt jag där och kackade tänder. För deras skull. Sedan kom han och tog sina saker och jag åkte vidare till Emma <3 Där var Ollebolle och Emmsipemsi. Vi snackade om konstiga saker "åååh fyyy faaan" och skrattade mest åt allting. Sedan ringde telefonen och det var dags att åka och hämta folk igen. Väl framme fick jag ännu en gång sitta och vänta..detta eviga väntande haha! Sedan åkte vi hem och dom somnade som små barn i varsitt säte i bilen. Så söta ;)!
Kvällen blev bra såklart :)!

Jag är grymt nervös och spänd över Jennifers berättelse, jag längtar efter hennes samtal. Jag ska veta allt, in i minsta detalj sötnos <3

 

Jag ska försöka, försöka snart.
Ge mig mod och släpp mig fri.

Alla hjärtans dag

Ni kommer kanske ihåg att jag tidigare pratat om att en vändning ska ske i mitt liv. Att jag hoppas den kommer snart. Jag satte som slutdatum att innan alla hjärtans dag, ska orden vara sagda. Nu är det 14.e februari, men jag bär fortfarande på hemligheten inom mig. Vi kommer ses, vi kommer nudda varandra och ja, vi kommer utbyta ord. Jag kommer inte våga frågade det jag vill och jag kommer aldrig våga ge dig den där - lycka till kramen. Kan du inte ge som gåva till mig, dina ord, din värme och din kärlek. Kärlek som är riktad just till mig? Jag önskade att mitt utseende dög, att min personlighet föll dig i smaken och att min klädstil var perfekt skådad ifrån ditt perspektiv. Jag känner mig kall och förvirrad. När ska vändningen ske, om inte på alla hjärtans dag?

Som sagt är det ju alla hjärtans dag idag, jag och pappa åkte och tankade min bil förut för 300:- det var min alla hjärtans dag present från pappa till mig. Efter besöket på macken så fick vi för oss att svänga in på en blomsteraffär, där hittade jag en jätte fin blomma som mamma ska få som gåva från mig och pappa. Jag gjorde ett litet hemma gjort kort och fäste utanpå celofanen. På det stod det "Alla hjärtans dag. Här får du en liten gåva från famlijen för att du är en så stor del av oss. Kram".

Igår kväll somnade jag vid klockan 2, det kändes konstigt att sitta uppe helt ensam hemma här på landet. Spöktimman hade passerat, mördar timman hade passerat och ja...ser man på jag lever. Det var lite läskigt att inte ha nerdraget för fönstrena, men jag är ju faktiskt 18 år nu, det är dags att visa lite stake. Jag kan inte gå och vara rädd för det jag inte ser, vara rädd för det som kan hända.

Jag såg ett datum idag på msn, det gjorde så ont inom mig. Jag har förstått och jag kommer förstå ännu mer snart. Ni slog rekordet, ni slog det med hästlängder. Grattis, ni klarade nått som ínte vi gjorde. Tack för orden jag inte får säga.

Ha en jätte bra alla hjärtans dag :) Kramar i mängder

Det är en så jävla bra dag idag

Jag älskar när ja känner en sån här glädje inom mig. Det liksom sprätter i hela kroppen. Vad beror denna glädje på kan man ju undra? Det beror helt enkelt på att allting bara funkar så jävla bra idag. Först kommer jag till skolan då är alla lektioner inställda. Folk uppmärksammade mitt ny ahål i höger öra (där uppe). Jag var precis och kollad epå en jätte grym show som frisör och dans hade satt ihop. Solen skiner hur skönt som hellst. Mina grannar lever och JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB I STRÖMSTAD!!!! Fattar ni eller? Allting liksom klaffar. Dessutom hittade jag min blivande man idag, han var med på catwalken. <3<3<3

Fick ett samtal precis, det var min tandsköterska hon hade bokat in ett tandläkarbesök nästa vecka, på torsdagen. Glad som jag var sa jag "jaa jag kommer mer än gärna klockan 8.10 på torsdagen" När jag la på kom jag på, va faan jag hatar ju tandläkaren. Men aah vem vet, min glädje kanske spred sig till henne HOPPAS!!

Nu ska jag sätta mig på altaanen och sola mitt lilla ansikte. Pussssss
   

Tisdag tioende februari - 09

Klockan 08.10 knackade Emma på hos mig. Med ett leende på läpparna skuttade jag ut från badrummet och öppnade. Med varm famn hälsade jag henne välkomen. Så mysigt att ha henne här hos mig i Uddevalla några dagar. Tack Eva för jag får låna din dotter i tre dagar.
Idag har vi gottat oss, vi åt tacos till middag sedan gick vi ner på stan och handlade lite olika saker på Åhlens. Jag köpte en ny mascara, en foundation och en ansiktsmask :) Så himla skönt att äntligen ha fått det gjort. När vi gick där på stan så fick jag ett infall att jag ville ta hål i örat, där uppe. Snabbt och inpulsivt gick vi in på Uppströms och bokade tid. Imorgon klockan 16,00 sitter jag i stolen med en pistol mot örat. Vad hände? Ojoj!

Nu har vi precis tvättat bort ansiktsmaskerna som vi masserat in i varandras ansikten. Idag blev det en Choklad inpackning, så himla skönt. Nu känns det som att vi har bejbirumpor som kinder. Emma står vid köket och skär upp frukt som vi ska avnjuta framför mys med sällskap av TV:n. Ikväll är det Andra avenyn <3



Nu är det dags att äta frukt :) Vi hörs snart.

Kramar från Sara

Sandra 18 år


Grattis på födelsedagen gumman.
Hoppas att du får en kanon dag med massa tårta och presenter.
hipphipphurra!

♥♥

åttonde februari tjugohundranio

Det är söndag och ångesten kryper sig sakta fram. Alkoholen intogs igår vilket känns väldigt domenant i mitt huvud. Jag förstår inte hur allting kunde börja snurra så, det var som att jag var mitt inne i en orkan. Allting började hemma hos Sandra igår kväll, jätte trevligt. Tack gumman för att jag fick komma <3.
Efter att Sandras mamma och pappa kom hem så blev vi nerkörda till Grebbestad, i bilen höll jag på att dö. Började svettas, allting bara snurrade och mitt huvud vägrade att betesig normalt. Emma fick sitta och putta på mig och killa mig under hakan för att jag inte skulle säcka ihop. hahaha! När vi kom fram så gick vi in på hörnet och det SÖG verkligen där. Som tur var så fick vi tag i skjuts så vi kom hem ganska tidigt. - Bra kväll till en början dessvärre mindre bra slut.
Väl hemma så ringde S och jag blev helt ifrån mig, vad fan ringde det nummret mig för? Vi pratade jätte länge, om allting. Varför blev det så igen? Vad var syftet?


Idag är det Sandras födelsedag och jag hoppas inneligt att hon får en riktigt fin dag. Det är du värd gumman <3
Hoppas vi ses i veckan så jag får krama om dig, som 18 åring.

Idag blir det lugnt och jag ska bara vara hemma med mamma och äta god mat samt dricka coca cola. Jag älskar coca cola dagen efter.

Föresten, ska jag ta inbjudan till bal på allvar? Eller var det bara ord du sa när du var på örat, lika så som jag var?

Ha en bra dag. Kramar

Bilder från igår



Fler bilder finns.

Sjunde februari tjugohundranio

Det är lördag, klockan har nyligen slagit halv fyra och jag känner mig inte ens rastlös ännu. Vaknade upp runt ett imorse och sträckte då välbehövligt på mig innan jag friskt skutta ur sängen. Gick upp och åt en macka, världens godaste macka och drack ett par glas med juice. Sedan slog jag på datorn för att kolla runt lite på hemsidor och kolla msn om någon rolig var inne. Emma ringde strax efter att jag stängt ner alla hemsidor. Du är så fin hjärtat- Allting ska lösa sig och jag blev så glad för din skull när du berättade om samtalet du fått från gbg. Du behövde det och du uppskattade det så. Jag kan läsa dina tankar. <3

Jag kom precis in, det var jätte kyligt ute idag, runt noll grader skulle jag tippa på. Jennifer kom förbi en sväng och hämtade sin väska som hon hade lagt i min bil igår. :) Vi stod ute och pratade om vad som hade hänt igår kväll och hur kvällen i allmänhet hade varit. Jennifer, du är fan makalös men ack så jävla bra <3. Vi var på förfest hemma hos Sander igår, vi var ungefär 10-15 pers och det var jätte trevligt. För ovanlighetensskull så var jag nykter och chaufför. Jag är ofta chaufför men inte i Uddevallastad. Jag körde ner fyllekajjorna och såg så att dom kom helskinnade ut på torget frö att sedam vika av ner mot GG. Där skulle dom festa nattenlång.

Linnea var fullast.
Sander var sötast.
David var roligast
Wilsson var kramigast
Oskar var flummast
Petter var porrigast
Sofia var sötast
Sanna var snällast
Richard var sjukast (eller var han sjuk?)
Ida var bäst
Jennifer var underbarast (och galnast)



För att summera kvällen igår kan jag minst sagt säga att den var bra, jätte trevlig och roligt folk som fan. Jag älskar att sitta ner och bara prata. Igår blev det dock inte så mycket prata. mer dans trotts min nyktra kropp. Tydligen kan jag dansa även som nykter (haha).

Ikväll blir det nog ganska lugnt, hoppas att Emma tittar förbi <3

Kramar från Sara



Fredag, 6/2

Sitter nu i skolan och det snöar. Vad vill snön med att komma nu, den skulle kommit för längesen inte nu!
Jag är trött och inte alsl på humör. Har dessutom invigt mina glasögon i skolan idag, det känns bra hah!

Linnea, du får dina ord senare ikväll eller imorgen. Håll koll.

Kramar

Torsdag, 21:20 är klockan

Idag har jag spenderat mesta tiden av dagen i sängen, mitt huvud har bultat och jag har mått illa. Kvällen igår var jätte bra, hade jätte roligt verkligen :)
Tack för en bra förfest, synd att folk inte fyller år oftare.

<3

Idag har jag varit med Jennifer mest hela dagen. Älskar att spendera lata dagar med henne.
Hon och Johanna kom till mig efterskolan, sen skulle Johanna åka till Tanumshede så då var det bara Jennifer kvar.
Vi sov en stund mitt på dagen så nu går vi på högvarv. Vi har ätit greksik kycklingsalad. <3
Nu sitter vi med varsin dator i sängen och softar framför msn och blogg.

Imorgon blir det kalas igen, förfest sen Harrys eller GG. Skulle tro det blir så att vi ska till GG först och sedan bege oss till Harrys.

Ha en bra kväll. Nu skall jag gå ut en sväng och sedan blir det till att skriva PM! Måste göra det ikväll tråkigt!
Kramar från Sara

Måndag 02-02-09

Idag är det inte en vanlig dag, det är min mammas födelsedag. Vill därför ge henne några raders uppmärksamhet här i min blogg. Mamma är en hjäte för mig, inte bara för att hon födde mig. Utan för att hon alltid finns där vid min sida. Hon kan bli sur över händelser som hänt, men skakar ofta av sig dom och förstår mig. Det finns bara en sak jag håller hemligt för henne, och det förblir en hemlighet. I lördags firade vi hennes födelsedag med tre rätters middag, jag pappa linda och Linus. Det var mysigt. Hon fick en Esprit klänning med matchande leggins av mig, pappa, Linda och Linus. Hon fick även ett hudvårdsprodukt paket samt mamma mia the movie. Man såg hennes lysande ögon, hon var nöjd.
Grattis ännu en gång mamma <3

Jag ligger just nu och väntar på att något ska hänta. Att någon ska komma in på msn, att någon ska ringa, knacka på dörren eller bara skicka iväg ett sms. Allt för att få en bekräftelse på att någon tänker på mig (hahaha).
Jag läste i Emmas blogg förut, jag blev så rörd. Du är underbar <3

Snart är det bara 100 dagar kvar till studenten, fattar ni? 100 jävla dagar. Det är inte ens långt. Det är  bara att räkna handens alla fingrar 10 gånger. Det känns helt sjukt grymt. Jag längtar så att jag snart kokar. Frågan är bara vad som ska ske i framtiden. Blir det sesongsjobb, fast anställning hemma vid, flytta eller plugga vidare? Tankarna snurrar i hjärnan på mig ständigt och jämnt. Men som mamma och pappa har lärt mig "Det löser sig"

Hoppas på att komma mig ut till torp sen, vill handla lite nya kläder. Hoppas jag orkar ta mig dit. Dagens planering ser ut följande
1. Försöka börja med geografin
2. Åka till torp
3. Sitta och lata mig framör datorn
4. Åka och träna med Ida och Jennifer <3 (Gym eller pass)
5. Ringa mamma och sjunga
6. Bara göra vad jag vill : )

Man ska väl inte klaga antar jag, vårt land är ju trygd.
Aldrig krig, knappt någon svält, men fan inget anställningsskydd.



Drömmer mig bort


Min älskling har ett hjärta av snö.

Det är söndag

Jag blev glad, väldigt glad när du nu tog kontakt med mig. Du bad om förlåtelse och självklart godtar jag den. Din avsikt var inte att såra eller putta mig ner för stupet. Det förstår jag lika väl som du. Tack för att du tänkt till en extra gång och att misstaget inte skal göras om. Ömma punkter bör undvikas. <3

Nu sitter jag vid msn inne i Uddevalla och trycker ivrigt på datorns tangenter. Jag har så sjukt mycket att skriva, men återigen kan jag inte få ner det här i bloggen. Jag måste i sånna fall skriva med sencur och det har jag ingen ork till. Att prata i gåtform är jag bäst på, men just nu orkar jag inte krångla till något som redan är så sjukt krongligt. Att jag gjort det igen känns för mig som en förlust. Något som inte fick upprepas har upprepats förlåt!

I helgen har jag bara tagit det lugnt, datorn har för det mesta varit mitt bästa sällskap. Under lördagen vilade jag stora delar av dagen. Fram till dess att Linda och Linus kom hem. Dom är så söta. Vi åt trerätters middag och myste. Kollade på Mamma mia the movie vilket gjorde min kväll. Jag älskar den filmen <3.
Vid 00 tiden stängdes TV:n av och alla gick till varsin säng. Eller egentligen gick vi bara till 3 olika sänger, men ni förstår. Jag längtar till den dagen då jag har någon vid min sida på familjemiddagen. Till den dagen då jag har någon som kallar mig för "sin egna Sara". Då jag tillhör någon så självklart som mamma och pappa tillhör varandra.

Idag söndag har jag gått runt i min balklänning hemma och även fått visa den för mina sommargrannar. Dom tyckte att den var jätte vacker. Det värmde mig så mycket. Jag älskar formen, modellen, stuket, tyget, färgen och dess bling. Det ska bli så roligt att hoppa okring som en stilig kvinna för en gång skull. Jag är inte ofta sådär jätte tillpiffad, men när det väl gäller då jävlar! Vi har redan lagt ut 3500 till balen, det kommer bli mer pengar innan jag är nöjd.
Klänning, skor, handskar, smycken, hår, smink, naglar....Listan blir lång. 20 maj är den och då ska allt vara perfekt.
Jag kommer att gå med Petter om inget märkligt händer, typ att man blir sjuk eller något i den stilen. .

Dagens outfit är gräslig haha. Slitna jeans och en stor T-shirt. Ibland får man vara slappast i världen. Det har mamma sagt.

Vid 19 tiden kom jag hem till Jörgen med familj. Möttes i dörren av glada Tippsie, hon är så söt. Efter en stunds god med henne så vaknade Joel. Fick äntligen gosa lite med honom, har saknat honom så mycket. Han grabbade direkt tag i mitt hår och gosade fast sig i det. Fan, ibland kan man faktiskt ståut med att folk pillar i håret. Det blev ett kort besök hos dom men ack så mysigt <3 Vid 19:20 körde Jörgen mig till tåget, där träffade jag på min saknade Linnéa och en glad mattias :)


Den här veckan är det mycket som händer, dock är det mest plugg som prioriteras.
Men det jag vet är att
Onsdag: Fira Idas 19 årsdag :)
Fredag: Utgång med tuffingarna <3

Frihet är ett annat ord för att man förlorat allt.